Andelskassen Fælleskassen – Lavt forrentede lån til grønne og ansvarlige virksomheder

Andelskassen Fælleskassen har fokus på:

Ansvarlighed – Demokrati – Fællesskab – Solidaritet – Social ansvarlighed

Andelskassen Fælleskassen har produkter certificeret med/af:

En andelskasse der sætter grøn vækst på dagsordenen for at hjælpe omstillingen igang

Hos Fælleskassen får du demokrati, transparens og ansvarlig udvikling med ind på kontoen. I den selvstændige andelskasse betragtes penge ikke som målet i sig selv, men som et middel til at skabe en ansvarlig forandring i samfundet.

Fælleskassen er et pengeinstitut uden aktionærer, hvilket betyder, pengene bliver i huset og kan bruges til blandt andet at give bedre service til kunderne.

Som erhvervskunde er der adskillige fordele at hente hos Fælleskassen. Grønne og ansvarlige virksomheder tilbydes eksempelvis lavtforrentede lån, hvor de bl.a. understøtter udbredelsen af elbiler med billige lån.

Erhvervskunder kan på lige fod med andre lokale ildsjæle søge støtte hos Fælleskassens grønne og sociale pulje. Puljen doneres til miljømæssige og socialt ansvarlige projekter, hvor der hvert år deles op imod 250.000 kroner ud af Fælleskassens overskud.

Fælleskassens erhvervskunder er særligt små og mellemstore virksomheder, heriblandt foreninger, skoler samt alternative boformer. Fælles for dem er, at de som oftest er værdibaserede lokale kunder med fokus på bæredygtighed.

Fælleskassen tilbyder følgende:

  • Lavt forrentede lån
  • Driftskonto, netbank og div. Betalingsløsninger
  • Personlig rådgivning
  • Fællespuljen: Økonomisk donation til bæredygtige (grønne og sociale) projekter.
  • Fokus på: Alternative boformer, Støtte af lokale kunder, Lån til el-biler & miljømæssige- og socialt ansvarlige projekter

Er du selvstændig med mellem 1 – 4 ansatte kan du også få en særlig aftale om firmapension. Se mere HER

 

 

 

Andelskassen Fælleskassen er en af Nordens eneste B-corp certificerede pengeinstitutter. Et bevis på, at Fælleskassen virkelig bruger deres virksomhed: “as a force of good” og rådgiver til vores fælles bedste. De påtager sig deres del af ansvaret for at forme samfundet og støtte socialt ansvarlige og grønne initiativer.

Andelskassen Fælleskassen

Lars Michael Jensen og Gro Nørby

Telefon: +45 35394540

Mail: faelleskassen@faelleskassen.dk