DØP – Den Økologiske Pølsemand. Udlejning til firmaevents, messer og markeder. Eller sund fastfood mellem møder

DØP - Den Økologiske Pølsemand har fokus på:

Økologi –  Plantebaseret – Bionedbrydeligt – Dansk Produktion

DØP - Den Økologiske Pølsemand har produkter certificeret med/af:

Giv dine gæster måltidet som alle drømmer om. Den danske pølsemand pakket ind i økologi – også til vegetarer og veganere.

DØP har opdateret det traditionelle menukort og gjort pølsevognen til et ordentligt sted at spise. Her er alt skabt på 100% certificeret økologiske råvarer – fra de gode brød til pølserne og de rå løg og alt det andet klassiske til en pølse. Selv den obligatoriske Cocio er erstattet af DØPs egen økologiske chokoladedrik..

For Claus Jørgensen, der er manden bag DØP, startede idéen under studierne på SUHRs seminarium. Visionen var at skabe et fastfoodkoncept, som mætter, men som også nærer og giver god energi til resten af dagen.

DØP har modtaget flere priser og udmærkelser som blandt andet “Årets Spisested” og “Økologisk Guld”. Bæredygtighed er et vigtigt fundagemnt, så udover økologien er engangsemballagen af miljøvenligt materiale.

Udlejning til events, markeder og møder

DØP har fast plads med pølsevognen i København, men udlejer også pølsevogne til en både private og firma-festlige lejligheder og har deltaget i adskillige festivaller.

Den Økologiske pølsevogn kører ud i hele Danmark og har kapacitet til 2000 mennesker.

 

DØP - Den Økologiske Pølsemand

Claus Christensen

Telefon: 30 20 40 25

Mail: claus@doep.dk