Byoms – Rengøring og luftfjerner med probiotika skaber et bedre arbejdsmiljø

Byoms har fokus på:

Økologi – Naturlige ingredienser – Ufarlig kemi  – Emballagereduktion – Ressourceforbrug – Europæisk produktion

Byoms har produkter certificeret med/af:

Rengøring med probiotika udfordrer unødvendig brug af kemikalier og antibakerielle midler

Byoms har taget kampen op mod brug af skadelig kemi i rengøringsmidler og har udviklet en række produkter, hvor de skadelige kemikalier er erstattet af probiotika, der betegnes som  naturens egne superkræfter.

Probiotika er levende, gode bakterier, der er en del af naturens og menneskets naturlige økosystem. I modsætning til ANTI-biotika, der desinficerer og slå alt bakterieliv ned – også de gode og nødvendige bakterier.

Byoms produkter styrker de gode og sunde bakterier, som naturligt bekæmper de sygdomsfremkaldende bakterier. Udover at være baseret på probiotika er produkterne også veganske og fremstillet af naturlige, økologiske ingredienser uden parabener og konserveringsmidler.

Byoms blev grundlagt i 2019 af Rikke Stein Omby og Anja Byrial Hansen med missionen om at fremme miljøvenlig rengøring. Med viden om probiotikas gavnlige effekt på blandt andet menneskets tarmflora, så Byoms en spændende mulighed for at transformere en ofte kemiholdig hverdag til en version, hvor rengøring giver bedre miljø

Se hele sortimentet af naturlige rengøringsprodukter på Byoms hjemmeside, hvor du også kan blive klogere på probiotikaens spændende egenskaber.

Du kan blive forhandler af Byoms eller indkøbe produkter til egen regnøring. Se muglighederne her:

Byoms

Anja Byrial Hansen

Telefon: (+45) 53 63 71 76

Mail: info@byoms.dk