Tiny Gardens – indendørs køkkenhave med økologisk og dekorativt mikrogrønt

Tiny Gardens har fokus på:

Social Ansvarlighed – Økologi

Velkommen til Tiny Gardens, hvor vi bringer naturen indenfor! Vores dansk designede dyrkningskits til mikrogrønt er ikke blot en mini køkkenhave, men også en skræddersyet oplevelse, hvor du kan tilføje din virksomheds præg.

Forestil dig glæden ved at se dine egne økologiske frø spire og gro på blot 7-14 dage, samt at invitere ind i et fællesskab, der dyrker friskt mikrogrønt året rundt. Vi er stolte af at levere en simpel og givende dyrkningsoplevelse, hvor du blot behøver at tilføje vand for at se magien ske.

Vores produkter kommer i smukke FSC-certificerede æsker. Hver æske kan pakkes med spirebakker, frø og hampemåtter efter dine ønsker og behov, så dine kunder kan kickstarte deres egen grønne rejse.

Og det bedste af det hele? Vi tilbyder dig muligheden for at tilpasse hver eneste æske med din virksomheds farver, logo eller budskab, så de reflekterer din virksomheds engagement i bæredygtighed og personlig vækst.

Forestil dig glæden ved at dele denne unikke gave med dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere – en gave, der dyrker forbindelser og bæredygtighed. Hos Tiny Gardens handler det ikke kun om mikrogrønt; det handler om at dyrke en grønnere fremtid sammen.

Tiny Gardens sælger følgende produkter:

  • Minihaver. Små engangs haver komplet med vandtæt æske til at dyrke i, økologiske frø og en hampemåtte. Spirebakker i silikone pakket i gaveæske med frø efter eget valg og tilhørende hampemåtter.

  • Spirebakker i silikone, der kan bruges igen og igen. Leveres i gaveæske med valgfrie frø samt hampemåtter.

  • Designsæt. Spirebakker med tilhørende træbakke. Vælg mellem 3 størrelser pakket i gaveæske med frø og måtter.

  • Balcony. Spirebakker med smart vinduesophæng.  Vælg mellem 3 størrelser pakket i gaveæske med frø og måtter.

Alt kan leveres med jeres design. Under 1.000 stk anbefales banderole om Tiny Gardens æsker, over 1.000 stk trykkes jeres eget design direkte på æskerne.

Tiny Gardens

Helle Haugaard

Telefon: 21781669

Mail: helle@tinygardens.dk