ZENZ Organic Products – svanemærket, vegansk og økologisk skønhed

Der er ingen smalle steder hos evigt nytænkende Zenz Organic Products. Det danske skønhedsbrand udvikler sig hele tiden på den bæredygtige front og sætter nye standarder for hensyn til mennesker og miljø i deres lækre hår-og kropsplejeprodukter.

Besøg Zenz Organic Products på Nørrebro eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook

Hvis du interesserer dig for bæredygtig skønhedspleje, er du sikkert stødt på de karismatiske produkter fra Zenz Organic Products i dragende organiske former. Det danske brand er udviklet af den certificerede Grøn Salon-frisørkæde Zenz, der på samme måde som produkterne er sat i verden for at give et sundere og mere miljøvenligt alternativ til de eksisterende kemiholdige produkter i branchen.

Zenz er frontløber på den grønne front, og udfordrer hele tiden både sig selv, branchen og leverandører på blandt andet emballage, ingredienser og produktionsmetoder. Hvert enkelte produkt er derfor udviklet med bæredygtighed for øje, og de mange forskellige skønhedsplejeserier indeholder blandt andet naturlige, veganske og økologiske ingredienser. Udover at indeholde allergi- og miljøvenlige ingredienser er produkterne samtidig ikke testet på dyr, og er certificerede med det nordiske Svanemærke og/eller AllergyCertified.

Adresse: Guldbergsgade 29P, 2200 København N
Kontakt, åbningstider og forhandlere: www.zenzorganic.com

De lækre produkter fra Zenz er med god grund populære blandt miljø- og allergibevidste skønhedsbehandlere, og du kan derfor finde Zenz’s produkter hos mere end 700 grønne frisører og spa-steder rundt omkring i Norden.

 

I sortimentet hos Zenz Organic Products finder du alt fra shampoo, conditioner, stylingprodukter og hårfarver til ansigtscremer, make up og pensler. Læs mere om de mange forskellige produkter på www.zenzorganic.com.

 

De lækre produkter indeholder naturlige og certificerede økologiske ingredienser, og du er som forbruger garanteret, at der er tænkt over alle dimensioner af hvert enkelte produkt. Læs mere om Zenz Organic Products arbejde med bæredygtighed og certificeringer på deres hjemmeside.

Du finder Zenz Organic Products her: