Yummii Yummii – bæredygtigt tilbehør til bæredygtige madpakker

En god madpakke skal være sund, indbydende og tage vare på miljøet. Det er grundtanken bag virksomheden Yummii Yummii, der har specialiseret sig i lækre, bæredygtige løsninger til madpakken.

Besøg Yummii Yummii på deres hjemmeside med webshop, eller på instragram og Facebook.

Man skal glæde sig til at pakke sin madpakke op, også selvom den har ligget i tasken siden tidlig morgen. Maden skal kunne laves om morgenen, og holde sig varm eller kold indtil frokost. Disse var Yummii Yummii’s krav, da de indledte deres søgen på den optimale madkasse – og til sidst fandt de løsningen!

Yummii Yummii’s Bento-madkasser er lavet af kvalitetsstål, som udover at have en lang levetid også er 100% genanvendelige og genbrugelige. “Vores bentosystem opfordrer til, at vi passer på miljøet ved at bruge mindre engangsemballage som stanniol og plastik, og at vi tænker på at nedbringe madspild.” Desuden optager stål kulde, så ved at opbevare dem i køleskabet, slipper man for at bruge køleelementer. De trendy glasflasker er lavet af højeste kvalitetsklar glas og er ideelle til både kolde og varme drikke på farten.

Yummii Yummii designer bæredygtige produkter i tidløst design, som kan være med til at minimere madspild og forbrug af plastik og engangsemballage. Hvis du vil spise en frisk madpakke, og pakke den ud af en fuldt ud bæredygtig madkasse – så er Yummii Yummii’s madkasser løsningen.

Kontakt: www.yummiiyummii.dk

Yummii Yummii har alt til den gode madpakke: madkasser, drikkedunke, bambus-bestik – alt sammen fremstillet i bæredygtige materialer, som gør én-gangsplastik overflødigt.

 

Når du bruger stål til indpakning af din mad, kan du udnytte køleeffekten i stålet ved at opbevare bokse i køleskabet inden brug – så er du fri for at medbringe køleelementer.

 

Yummii Yummii’s bentokasser er lavet af bæredygtigt rustfrit stål -fri for BPA-toksiner og phthalater. Bentoboksene fås i tre modeller:- Bento Square Small, Bento Square Large og Bento Rounds.