Woron – vegansk fairfashion-undertøj i tidsløse designs

Start indefra når du skal træffe bæredygtige forbrugsvalg, og bliv ordentlig klædt på med lingeri i miljøvenlige materialer. WORON designer feminine klassikere til din intime garderobe, der hverken går af mode eller ud af form.

Besøg WORON online på deres hjemmeside med webshop eller på deres Instagram og Facebook.

Slidstærke tekstiler og en tidløs æstetik er opskriften på holdbart design med en lang levetid. ‘Slow fashion’ er derfor ét af kerneprincipperne hos mode- og miljøbevidste WORON, og i sortimentet finder du lækkert lingeri og badetøj i certificerede materialer, der tager højde for mennesker, dyr og natur. De mange skønne designs er stilfulde og komfortable, og holder tilmed årtierne rundt, da de er ikke sæsonbetonede i former og farver.

WORON er udviklet af søstrene Anya og Arina Woron, der også bruger forretningen til at skabe gennemsigtighed i modeindustrien. Målet er blandt andet at komme ‘greenwashing’ til livs, og søstrene har derfor et stort kendskab til deres leverandører og de enkelte led i processen. Undertøjet produceres primært i Europa, og leverandørerne vælges ud fra forskellige kriterier med fokus på miljø, arbejdsvilkår og dyrevelfærd. Det betyder, at der udelukkende arbejdes i bæredygtige materialer såsom det plantefiberbaserede tekstil modal, og at leverandørerne er GOTS-certificerede og PETA Approved.

På WORON’s blog kan du læse mere om brandets grønne og sociale initiativer, og blive opdateret på problematikker, materialer og trends indenfor bæredygtig lingeri.

Kontakt og webshop: www.woronstore.com

WORON støtter op om bæredygtige produktioner rundt omkring i verden. Hos deres GOTS-certificerede leverandør i Indien skabes fleksible arbejdspladser til kvinder, der ønsker økonomisk uafhængighed i en manddomineret provins, og brandets badetøj produceres på en familieejet fabrik i Portugal med speciale i tekstiler lavet af genanvendt polyester og plastikflasker.

 

Som kunde hos WORON får du masser af gode råd med på vejen om, hvordan du forlænger levetiden på dit undertøj. Når du køber en WORON-vare, får du for eksempel en guide samt vaskepose i GOTS-certificeret bomuld med, som skåner dit lingeri ved vask.

 

Det skandinaviske undertøjsbrand er en stor succes i både ind- og udland. Anya og Arina Woron har nemlig vundet den flotte internationale LUX Life Award i 2018, 2019 og 2020, i kategorien Best Cruelty-Free Underwear & Swimwear Fashion Brand.