Woodliving – indret din bolig med unikke møbler i genbrugstræ

Hos WOODLIVING går intet træ til spilde, når det kreative værksted omdanner genbrugstræ til smukt og rustikt interiør. Møblerne er helt sine egne, og stjæler uden tvivl billedet i ethvert hjem, butik eller café.

Besøg WOODLIVING på deres hjemmeside og Facebook.

Der er stor respekt for naturens materialer hos WOODLIVNG, hvor gammelt træ trylles om til moderne møbler i det lille danske snedkeri. I værkstedet finder du Peter Rose, der med stor ekspertise fremstiller de smukke møbler. Udover design og godt håndværk spiller miljøet også en central rolle i produktionen. Alle møbler laves nemlig af kasseret træ fra bygninger med en god historie, og der sættes en dyd i at genbruge træet ned til mindste splint.

Møblerne fremstilles kun på bestilling, så det enkelte møbel bliver helt sin egen og passer 100% ind i det specifikke rum. Du kan derfor selv designe dit drømmemøbel efter størrelse, farve og design, næste gang du skal have nyt spisebord til stuen, hylder til kontoret eller måske en hyggelig bænk til haven!

Kontakt og åbningstider: www.woodliving.dk

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og på WOODLIVING’s hjemmeside kan du se en række af de forskellige møbler, der er blevet fremstillet gennem tiden. Sortimentet spænder fra både borde, bordben, sofaborde, bænke, reoler, tv-bænke, vinreoler, spejle og skamler!

 

WOODLIVING’s møbelværksted ligger i Søholm i Fredensborg. Her er du altid velkommen til en snak omkring mulighederne for at lave dit unikke drømmemøbel.

 

Før møblerne står færdige, skal det brugte træ gennem en længere klargøringsproces. Blandt andet fjernes søm, skruer og maling, før træet sorteres efter længde, bredde, tykkelse og kvalitet, så intet går til spilde!

Du finder WOODLIVING’s showroom her: