WeLoveWool – bæredygtige garner i flotte farver

WeLoveWool er en garnbutik med bæredygtighed i højsædet. Her forhandles mange typer garner i forskellige farver og materialer, der alle har det til fælles, at de er lavet af naturfibre – og så er langt det meste også økologisk.

Besøg WeLoveWool på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

WeLoveWool er båret af en passion for strik og bæredygtighed, og i garnbutikken i Aarhus er det lykkedes at kombinere begge dele. De flotte garner på hylderne og i kurvene er fremstillet af naturfibre som spændende uld-blandinger fra får, alpaka, lama og kamel. Du kan også være kreativ med garner lavet af bomuld, silke, nælde, hør eller hamp i forskellige forarbejdninger og smukke farver. Garnerne er tilmed uden akryl og polyester, og mange af dem er økologiske og GOTS-certificerede.

WeLoveWool ønsker at understøtte gode arbejdsforhold og mindst muligt forurenende forarbejdningsprocesser af garnet, hvilket betyder at der sættes krav til de grossister og producenter, som leverer de skønne garner. I butikken kan du derfor både få inspiration til dit næste strikke-projekt, og samtidig blive meget klogere på materialer og mangfoldigheden af bæredygtige garn-typer.

Slå et smut forbi WeLoveWool i Aarhus eller tag et kig på deres webshop, hvis du mangler tilbehør, opskrifter og farverigt garn -eller blot har lyst til at give din yndlingshobby et bæredygtigt twist.

Adresse: Tordenskjoldsgade 63, Trøjborg, 8200 Aarhus N.
Kontakt og åbningstider: www.welovewool.dk

Bæredygtighed er en kerneværdi hos WeLoveWool, der tænker grønne løsninger ind i alle dele af forretningen. Udover at forhandle naturlige og økologiske garner, sender butikken eksempelvis også al emballage fra grossister til genbrug, og bruger ikke poser af plast i forretningen.

 

WeLoveWool forhandler både bæredygtige garner, lækre opskrifter og tilbehør. Så tag et kig forbi WeLoveWool, hvis du mangler inspiration til dit næste strikke-projekt.

 

For at matche de flotte garner, har WeLoveWool også et flot sortiment af farverige knapper i forskellige former, farver og materialer.

Du finder WeLoveWool her: