WEFOOD – SUPERMARKED MED OVERSKUDSDAGLIGVARER

Nu kan du købe billige overskudsvarer og samtidig støtte det sociale arbejde hos Folkekirkens Nødhjælp.

Besøg Wefood på Amager og Nørrebro eller på deres hjemmeside og Facebook

Wefood er en supermarkedskæde drevet af frivillige fra Folkekirkens Nødhjælp. Kæden indsamler og videresælger overskudsvarer fra dagligvarebutikker i Danmark, som ellers ville være blevet smidt ud på grund af emballagefejl eller udløbsdato. Selve indholdet af varerne fejler dog ikke noget, og Wefood har set en mulighed for at vende denne tendens med et koncept, som kommer forbrugere, miljøet og det sociale arbejde til gode.

Når du handler i Wefood kan du købe overskudsvarer til en pris, som er 30-50% billigere end i andre butikker. Det økonomiske overskud går til nødhjælpsarbejde, og i løbet af det første år har Wefood videresolgt mere end 100 tons overskudsvarer. Det har resulteret i et overskud på intet mindre end 1,2 millioner kroner. Som forbruger kan du derfor bidrage til en bedre verden, når du vælger at give dagligvarer med mindre skønhedsfejl fra Wefood en ekstra chance.

Adresse: Amagerbrogade 151, 2300 København S og Nørrebrogade 58, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.noedhjaelp.dk

Butikkerne er drevet af engagerede frivillige, og der er altid brug for flere hænder, hvis du vil være en del af det fantastiske koncept. Meld dig som frivillig på deres hjemmeside.

 

Udvalget af dagligvarer varierer i butikkerne, afhængig af hvilke varer, de forskellige supermarkeder har overskud af. Du finder derfor alt fra grøntsager og sodavand til olivenolie og brød.

 

Nogle af de største leverandører til Wefood er Dansk Supermarked Group og føtex.

Du finder Wefood her: