WEENSU.DK – EN ONLINE PORTAL FOR BÆREDYGTIGE WEBSHOPS

Weensu står for “WE ENable SUstainability”, og er navnet på en online markedsplads for grønne produkter. Portalen fungerer som mødested mellem webshops med ansvarligt producerede varer, og kunder der ønsker at handle bæredygtigt på én samlet platform.

Besøg Weensu online på deres platform eller på deres Instagram og Facebook.

Hos salgsplatformen Weensu.dk er bæredygtighed den vigtigste værdi. Et ønske, om at fremme den bæredygtige udvikling – både gennem valg af forretningsmodel og de varer der udbydes – er hvad der i sin tid skabte Weensu.dk. På platformen kan du i dag finde alt fra sugerør og bagepapir til havemøbler, babytøj og økologisk ølandshvede.

Skaberne bag Weensu.dk tror på, at en forandring i forbrugsmønstre er nødvendigt, og at forbrugersegment er længere fremme end lovgivningen på området. Tanken bag Weensu.dk er derfor at skabe en brugervenlig platform, der fungerer som samlet salgsplatform for alle webshops med bæredygtige produkter. Platformen gør det samtidig nemt for grønne kunder, der gennem Weensu.dk får ét samlet sted at handle mange forskellige typer varer. For at komme med på platformen, skal forhandlerne igennem en grundig screening, hvor anstændige jobs, økonomisk vækst samt ansvarlig produktion er i fokus. På den måde er du altid sikret, at der kun ryger bæredygtige produkter i din online indkøbsvogn.

Kontakt: www.weensu.dk

Masser af små og større virksomheder tager samfundsansvar og sparer mennesker og miljø for negativ påvirkning i produktions- og forbrugsfase. Weensu.dk vil have disse produkter frem i lyset i en fart og på én samlet salgsplatform.

 

Weensu gør det nemt for både sælger og køber at forhandle grønne produkter. På Weensu.dk kan man som sælger nemlig let oprette sin egen webshop til minimale omkostninger, og på den måde få en ekstra salgsplatform at forhandle sine bæredygtige produkter fra.

 

Hos Weensu.dk finder du alt til din bæredygtige bolig – om det er bæredygtige havemøbler til terrassen, bæredygtige sugerør til din drink eller bæredygtige billedrammer til dine grønne billeder.