WASHA -ONLINE SVANEMÆRKET VASKERI OG TØJVASK PÅ 24 TIMER

Overlad din tøjvask til Washa, der hurtigt, effektivt og miljøvenligt tager sig af dit vasketøj. Når du bestiller dit beskidte tøj til afhentning, får du nemlig nyvasket tøj uden parfume og kemikalier retur den næste dag.

Besøg Washa online på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Washa er et online svanemærket vaskeri og renseri, der gør op med forestillingen om, at tøjvask er tidskrævende, kedeligt og besværligt. Vaskeriet har nemlig services over hele landet, og som travl forbruger kan du derfor overdrage vasketjansen til Washa, der glædeligt tager imod dit snavsede tøj og tekstiler.

Personalet hos Washa både henter, vasker og bringer dit vasketøj indenfor 24 timer, og i løbet af døgnet gennemgår dit vasketøj en bæredygtig vaskeproces. Blandt andet renses dit tøj med svanemærkede produkter uden parfume, og tøjet vaskes i A-mærkede vaskemaskiner. Dit rene vasketøj foldes og returneres lige til døren i miljøvenlige vaskeposer lavet af genbrugsplast. Der er derfor masser af miljøvenlig hjælp at hente hos Washa, når du ikke orker vasketider, møntsystemer og drillende vaskemaskiner.

Kontakt: www.washa.com

Washa tilbyder vask og rens til både privatpersoner og virksomheder. Alt du skal gøre er at oprette en bruger på deres hjemmeside og have dit vasketøj adskilt fra rensetøjet, når det afhentes på adressen, da det kræver forskellige behandlinger.

 

Uanset hvor du bor i landet, kan du få glæde af Washas vaskeservice. Kunder i Storkøbenhavn kan få hentet og bragt sit vasketøj af Washas chauffører, og bestiller du afhentning og levering i ét af de gratis intervaller, får du fri fragt oven i købet. Kunder i resten af landet kan indsende sit vasketøj med GLS og afhente det rene vasketøj i pakkeshoppen 3-5 dage senere.

 

Washa har fokus på bæredygtighed, og derfor hjælper vaskeriet dig også med at donere dit gamle tøj til velgørenhed. Fyld blot en pose med tøj, så sørger Washas chauffører for, at dit tøj ender det rette sted.