WALLMAKERS – BYGGER KUN I BÆREDYGTIGE MATERIALER

Hos Wallmakers er der masser af inspiration og klimavenlige designløsninger at hente, når kontoret skal bygges, og boligen have en grøn makeover. Alle materialer er nemlig udvalgt med miljøet for tanke, og så får du også æstetik og funktionalitet med i købet.

Besøg Wallmakers i Fredensborg eller på deres hjemmeside.

Tænk bæredygtighed ind i dine fysiske omgivelser, og lad Wallmakers hjælpe dig med at bygge bæredygtigt. Virksomheden ejes af Anne og Aage Brems-Pedersen, der har arbejdet med bygningskonstruktioner gennem flere generationer på forskellige vis. Hos Wallmakers finder du derfor komplete glas- og vægløsninger, der både er innovative, og stilrene – og designet i miljøvenlige og energibesparende materialer.

På Wallmakers hjemmeside kan du se de mange måder at tænke nyt og bæredygtigt, når det kommer til blandt andet døre, glasvægge, skærmvægge og akustikpaneler. De forskellige materialer, der indgår i løsningerne, udvikles og produceres lokalt i Danmark, og der arbejdes aktivt med ‘vugge-til-grav’-begrebet. Wallmakers åbner derfor bogstavelig talt dørene til en verden, hvor det er muligt at tænke gode værdier ind i nyt byggeri, og du er i gode hænder, når du rådfører dig med byggeløsninger hos den erfarne familievirksomhed.

Adresse: Kongevejen 94, 3480 Fredensborg (besøg efter aftale)
Kontakt og åbningstider: www.wallmakers.dk

Det bliver mere og mere populært at tænke bæredygtighed ind i byggeri. Hvad end du er privatperson, arkitekt eller et større byggefirma, kan du finde spændende byggesystemer hos Wallmakers, der tager højde for miljø og klima.

 

Wallmakers har udviklet et basissystem, som skal gøre det nemt at udvikle skræddersyede løsninger. På den måde kan du selv være med til at designe den unikke løsning, der passer til dit specifikke byggeprojekt.

 

Som vugge-til-grav-virksomhed, arbejder Wallmakers med at gøre deres produkter så minimalt miljøbelastende som muligt gennem hele deres livscyklus. Derfor er mange af de fine byggeløsninger baseret på træ og genbrugstræ, som netop er et af de mindst CO2-belastende byggematerialer.

Du finder Wallmakers her: