Wacher – vintage kjoler, nutidskunst og kreative workshops

Kom i godt humør hos farverige Wacher, der bringer dig tilbage i tiden på skønneste vis. Gå på opdagelse i forunderlige kunsthåndværk eller find dit næste vintage outfit, mens du nyder en kop kaffe i den kreative livsstilsbutik. 

Besøg Wacher på Vesterbro eller på deres Instagram og Facebook.

Der er fuld knald på både farver, fantasi og fashionable accessories i den gennemførte vintage-butik på Vesterbro. Her finder du både smykker, tøj og brugskunst fra 1900-tallet til 1990, og inspirerende nutidskunst, vintage-art og kunsthåndværk på væggene.

Det opslugende vintage-univers er skabt af kunstner og beklædningsdesigner, Dorte Wacher, der selv håndplukker butikkens fashionable interiør- og beklædningsgenstande. Med sit skarpe øje og nostalgiske twist, omdanner Miss Wacher butikken til et socialt pusterum og kreativt mødested, hvor byens nysgerrige borgere og festlige fashionistas kan mødes på tværs af kunst og mode. Snup en kop kaffe og nyd at tiden ophøres for en stund, eller bliv klogere på DIY-kultur, genbrug og upcycling, når Wacher inviterer til kreative workshops og festelige sammenkomster.

Adresse: Gl. Kongevej 39G, st, 1610 København V
Kontakt: www.facebook.com/WacherArt

Der er lagt op til hyggelige stunder, socialt samvær og nysgerrig udforskelse, og med det spændende udvalg af kunstnere på væggen, kan du kombinere dit besøg med skøn kaffe og en spontant galleri-oplevelse.

 

I løbet af året kan du komme med til sjove og lærerige arrangementer i butikken, når Wacher inviterer spændende personligheder ind til kreative workshops af forskellige karakter. Hold øje med Wachers Facebook-side for kommende events.

 

Den spraglede og stilbevidste fusionsbutik er stylet, indrettet og iscenesat af ligeså farverige Dorte Wacher. Der er derfor gode råd at hente, hvis du skal give din personlige stil eller boligindretning et stilistisk drys af fortiden.

Du finder Wacher HER: