VØLVE – ØKOLOGISKE OG HÅNDLAVEDE SKØNHEDSPRODUKTER

Vølve laver ren økologisk skønhedspleje baseret på ekstrakt fra nordiske planter. Produkterne er uden skadelige kemi, så både børn, voksne og allergikere bekymringsfrit kan smøre sig ind i de lækre naturlige cremer.

Besøg Vølve på Frederiksberg eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Der er mange grunde til ikke at fylde vores kroppe med skadelig kemi, og hos Vølve danner sundhed og miljø rammen for ingredienslisten i de forskellige produkter under samme navn. Skønhedsprodukterne indeholder kun naturlige ingredienser og er derfor helt fri for kunstig parfume, skadelige konserveringsmidler og andre kemikalier. Istedet anvendes økologiske råvarer og planter med naturligt aktive egenskaber.

På Vølves webshop og hyggelige butik på Frederiksberg kan du købe de mange forskellige skønhedsprodukter. Her finder du blandt ande produkter til hår, ansigt, fødder og hænder, og produkter udviklet specielt til babyer. Udover cremer og olier finder du også andre bæredygtige hygiejneprodukter som eksempelvis økologiske håndklæder, tandpasta og tamponer, og der er derfor ingen grund til at gå på kompromis med dine plejeprodukter!

Adresse: Godthåbsvej 101A, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.voelve.com

Vølve er startet af Thea Thorup, der fra hendes laboratorie på Frederiksberg arbejder på at udvinde de mange gode egenskaber fra nordiske planter. De lækre produkter håndrøres, hvorefter de sendes ud til forhandlere og forbrugere rundt omkring i verden.

 

Vølve afholder også kurser og workshops for de nysgerrige, som ønsker inspiration og viden om, hvordan du laver dine egne skønhedsprodukter derhjemme.

Der er mange forskellige Vølve-produkter vælge mellem, og i sortimentet finder du eksempelvis også skægolie, badesalt, scrubs, læbesalver, skin tonics og forskellige lækre sæber.

Du finder Vølve her: