Vintage by Foss – genbrugte briller til lige netop dig

Briller der produceres med omtanke, en tanke om genbrug, og ideen om, at noget er for godt til at blive smidt ud, er konceptet bag Vintage by Foss. Patinaen i de genbrugte brillestel gør dem til unika stel, og Vintage by Foss hylder det perfekte i det uperfekte.

Besøg Vintage by Foss i Roskilde eller online på deres hjemmeside med webshop, Facebook eller Instagram.

Vintage by Foss handler om at finde sit helt eget, unikke udtryk gennem genbrugte brillestel. Daniel Foss begyndte sit arbejdsliv som optiker i København, og blev hurtigt fascineret af  brille-bæreres mulighed for at skille sig ud fra mainstream-mængden ved at vælge genbrugte brillestel med unik patina. Ved at gøre gamle brillestel til dine, er du den eneste, der bærer netop denne brille, og din nabo kan ikke kopiere dig. Hos Vintage by Foss kan du ikke bare finde lækre genbrugsstel, du kan også gøre dit eget brugte, yndlingsstel nyt igen med nye brilleglas.

Glassene, som sættes i stellene, er opkøb af restproduktioner. Dog leveres glas med styrke altid som nyproducerede. Bæredygtigheden skinner igennem i slibe-processen af de glas, som sættes i stellene. Slibeprocessen er meget vandkrævende, men hos Vintage by Foss bruges ikke mere end 20 L vand på 14 dage: vand recirkuleres og genbruges, og den slibe-slam, som opsamles, køres til kemi-affald. Hos Vintage by Foss får gamle stel, der ellers ville være blevet smidt ud, nyt liv. De gamle stel er klassisk genbrug, stel fra en anden tid som bliver hevet frem i lyset ude hos grossisterne, eller personligt genbrug med affektionsværdi. Vintage by Foss er den eneste butik af sin slags i Danmark. Har du brug for nye briller, er Vintage by Foss bestemt et besøg værd.

Se denne video som forklarer om de bæredygtige tanker bag Vintage By Foss.

Adresse: Drosselvej 30, 4000 Roskilde
Kontakt og åbningstider: www.brilleglas.nu

Udbudet af brillestel er stort hos Vintage by Foss – lige fra 1960’ernes Lennon-stil, 1970’ernes Rocket Man, og bedstemors hippe briller fra 1980, til vilde gangster-briller fra 1990’erne. Udfordringen er at finde dén stil som passer til lige netop dig.

 

Brillestellene er bæredygtigt genbrug, og de flotte læder-etuier holder 5-6 gange længere end etuier i plastik.

Daniel Foss har skabt Vintage by Foss. Det er udtrykket du får, når du bærer brillen, der tæller, og netop det personlige udtryk er fokus i Vintage by Foss.

 

Du finder Vintage by Foss her: