Dedenroth – økologisk og GOTS-certificeret overtøj

Dedenroth overtøj er godt håndværk, lækker pasform og funktionelt design. Det særlige er også, at overtøjet både designes og fremstilles i Danmark i det økologiske og GOTS-certificerede Ventile®, der er et stærkt, tætvævet bomuldsmateriale.

Besøg Dedenroth online på deres webshop og Facebook.

Dedenroth er fremstillet i det økologiske og GOTS-certificerede Ventile®, der er et tætvævet bomuldsmateriale født til at modstå regn og vind uden at være imprægneret.

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er en af de mest anerkendte standarder inden for økologiske tekstiler. Et tekstil skal indeholde mindst 70% økologiske fibre for at blive godkendt. Farvestoffer og andre tilsætningsstoffer skal overholde særlige miljø- og sundhedsrelaterede standarder.

Der er tænkt funktionalitet ind i alle detaljer – fx også i design af hætten. Den er konstrueret, så den lukker tæt og drejer med ansigtet, så du ikke kigger ind i hætten, når du drejer hovedet. Ret rart når man for eksempel cykler rundt i regnvejr.

Bag Dedenroth står ægteparret Mia og Lars Danielsen, der begge er passionerede outdoor mennesker og ved, hvad stærkt og funktionelt overtøj betyder for fornøjelsen ved et aktivt udendørsliv. Mon ikke også livet i og med naturen har haft indflydelse på passionen om at designe og producere overtøj, der ikke belaster miljø og mennesker?

Kontakt: www.dedenroth-nordic.com

GOTS certificeret overtøj i Ventile

Overtøjet i økologisk og GOTS-certificeret Ventile består af jakker, anorakker og bukser til både mænd og kvinder.

 

Overtøj i GOTS certificeret Ventile

Under anden verdenskrig blev Ventile brugt til at lave flyverdragter. Materialet kunne både klare mange timer i cockpittet og sikre, at piloterne overlevede, hvis de havnede i havet.

 

Økologisk og GOTS certificeret Ventile

Der er tænkt over funktionalitet og design – og i overtøj, der kan bruges hele året og i al slags vejr.