Vieille – etisk mode af upcyclede materialer

Vieille sætter barren højt for etik og bæredygtighed i tøjindustrien. De vil ikke bidrage til overproduktion, så deres nye tøj er primært designet af upcyclede materialer eller overskudsmaterialer, der ellers ville gå til spilde. I shoppen finder du også tøj af europæisk hør eller håndplukkede vintagefund til både hjemmet og klædeskabet.

Besøg Vieille i Helsingør eller på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

Hos Vieille får du næsten mere, end du betaler for: kvalitetstøj i håndplukkede materialer, håndtegnet og specialdesignet i Danmark og syet lokalt i Helsingør under ordentlige forhold. Vieille går til kamp mod social ulighed, for de ansætter primært kvinder med flygtningebaggrund, der har haft svært ved at komme ind på det danske arbejdsmarked.

Vieille har en webshop, hvor du kan se tøjet i brug og bestille noget lækkert hjem til klædeskabet. Måske du skal vente på tøjet et par dage, for alt tøj syes nemlig på bestilling for at undgå overproduktion. Vil du se tøjet i virkeligheden, kan du lave en aftale med Vieille om at besøge deres atelier og systue på Stengade i Helsingør.

Adresse: Stengade 53B 2tv, 3000 Helsingør
Kontakt: vieille.dk

Vieille

I systuen arbejder medarbejderne på almindelige danske vilkår i forhold til lønniveau, ferie, fleksible mødetider og gode ergonomiske forhold. Det burde være en selvfølge, men i tøjindustrien er det langt fra virkeligheden.

Vieille

Hos Vieille er bæredygtighed tænkt ind i alle processer. Fra den FSC-certificerede emballage til udnyttelsen af mindre stofrester til at lave hårelastikker og undertøj.

Du finder Vieille HER: