Vester kopi Frederiksberg – Svanemærket trykkeri til små og store opgaver

Som svanemærket trykkeri har Vester Kopi tænkt miljøvenlighed ind i printprocessen. Der stilles derfor skrappe krav til materialer, leverandører og energiforbrug på dine og naturens vegne, så dine tryksager sætter mindst muligt aftryk på miljøet.

Besøg Vester Kopi på Frederiksberg eller på deres hjemmeside.

Som forbruger kan det være svært at gennemskue, hvordan man handler mest hensigtsmæssig, når man skal trykke på papir og printe i større oplag. Vester Kopi arbejder derfor på at gøre trykbranchen mere gennemskuelig, og have miljøvenlige alternativer klar til hvilken som helst type trykopgave, du måtte have.

Når du printer hos Vester Kopi, trykkes dine sager på papir fra miljøcertificerede leverandører, og toner og blæk er ikke miljøfareklassificerede. Varevogne udskiftes så vidt muligt med hurtige muskeldrevne cykelbude, og selve trykkeriet består af miljøvenlige CO2-fri maskiner. Hvis der anvendes strøm fra andre steder i Norden, betaler Vester Kopi en merafgift for denne, og som forbruger betaler du også et mindre miljøbidrag, når du printer, for at dække de ekstraudgifter, der er nødvendige for at opretholde en bæredygtig og fremtidssigtet tryk-produktion.

Adresse: Falkoner Allé 8, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.vesterkopi.dk/da/find-butik/frederiksberg

Vester Kopi på Frederiksberg har også et gør-det-selv-område, hvor du har mulighed for selv at printe og kopiere til en lavere pris. Du er dog ikke helt på egen hånd, og afdelingens kompetente medarbejdere står klar med deres ekspertise, når dokumenterne driller.

 

Som svanemærket trykkeri forpligter Vester Kopi sig til at opfylde en række miljøkrav indenfor produktion og materialer, så trykkeriet har så minimal en miljøbelastning som muligt.

 

Vester Kopi producerer alle typer opgaver indenfor digital print, og tager også imod større specialopgaver.

Du finder Vester Kopi her: