Velzeet – lej dit børnetøj på abonnementbasis

Del online klædeskab med børnefamilier landet rundt hos abonnementsbaserede Velzeet. Det miljøvenlige koncept sender brugt børnetøj i cirkulation, og gør det nemt at skifte ud i dit barns hurtigt voksende klædeskab.

Besøg Velzeet online på deres hjemmeside med webshop og på Facebook.

Det kan være svært at følge med, hvis man gerne vil have nyt tøj til sit barn, uden at det går ud over pengepungen, miljøet og pladsen i hjemmet. Hos Velzeet kan kan du leje børnetøj på månedsbasis frem for at købe nyt, og på den måde undgå at garderoben fyldes op med tøj, som ikke længere passer i størrelse og stil.

På Velzeet’s webshop kan du sammensætte en unik pakke med børnetøj, som passer i form, farve og brand, og leje det i netop det antal måneder, som du har behov for. Du bestemmer selv hvor meget tøj, du ønsker at leje, og i sortimentet finder du blandt andet velkendte brands med fokus på økologiske materialer. Når dit barn vokser ud af klæderne, sender du blot tøjet retur, og sammensætter en ny pakke med bluser, gamacher, heldragter, kjoler eller sæt. På den måde forbruges kun den mængde børnetøj, der reelt er brug for, og tøjet får lov at skabe glæde på ny hos børnefamilier hele landet rundt.

Kontakt: www.velzeet.dk

Når levetiden for et stykke tøj fordobles, reduceres forbruget af råolie eksempelvis med 66% (kilde: Velzeet). Velzeet reparerer derfor også tøjet løbende, så det kan holde sig så længe som muligt.

 

Genbrug af babytøj er godt for miljøet og for din pengepung, og hos Velzeet betaler du kun for den periode, du rent faktisk bruger tøjet.

 

På Velzeet.dk kan du søge efter børnetøj ud fra blandt andet kategori, størrelse og brand. Når du har valgt det tøj, du ønsker at leje, trækkes lejen automatisk via dit abonnement hver måned.