True Intent Coffee – kurser og events til kaffeelskere, der vil kende deres kaffe

Rund i smagen, skum på toppen eller økologisk-fairtrade. Der er mange holdninger til den perfekte kaffeoplevelse. Hos True Intent Coffee er der hjælp at hente, hvis du eller dine kunder vil lære den populære kaffebønne bedre at kende.

Besøg True Intent Coffee og book et kursus på deres hjemmesideFacebook og Instagram.

Kaffe er ikke blot ét af verdens mest handlede råvarer – det er også et produkt med masser af kultur og komplekse gastronomiske egenskaber, der har rødder i en svært gennemskuelig industri. True Intent coffee´s mærkesag er den gode kaffeoplevelse. Den indeholder både gode forhold til kaffebonden i Kenya, baristaen i Danmark og den glade kaffenyder på cafeen,

Ud fra denne holistiske tilgang arbejder True Intent med baristaoptræning, både fysisk og online, events hvor kaffen bliver videreformidlet til kunden og dokumentar on location i blandt andet Kenya. Her er der især fokus på bonden og de gode bæredygtige initiativer rundt om i kaffens verden. True Intent arbejder tæt sammen med udvalgte risterier for at kunne rådgive og videreformidle kvalitetskaffe, du kan drikke med en god samvittighed.

Alt rådgivning, produkter og events produceret af True Intent og bygges op om mantraet om bæredygtighed, empati og respekt. True Intent teamet med Frederik Schiøtz i spidsen, er eksperter i ikke bare kaffe men også storytelling og formidling af gode historie og produkter.

Kontakt: www.trueintent.coffee

True Intent Coffee er med hele vejen fra kaffens start til du køber den i butikken. Kun på den måde kan de gode folk bag True Intent stå inden for både kaffens bæredygtigheden og et social økonomisk perspektiv

Oplæring af både professionelle og kaffeentusiaster er vigtigt for at sikre en god kaffeoplevelse.