Too Good To Go Huset – hvor man kan lære hvordan man undgår madspil

1/3 af al mad smides unødigt ud, og i Danmark alene smider vi 715.000 ton mad ud om året. De tal vil Too Good To Go lave om på gennem læring og gode oplevelser.

Besøg Too Good To Go Huset på Frederiksberg, besøg deres hjemmeside med webshop, eller følg dem på Instagram.

Siden starten i 2016 har Too Good To Go haft vokseværk og i august 2018 åbnede dørene til Too Good To Go Huset på Frederiksberg. I Huset kan man afhente overskudsvarer fra grossister og storproducenter og dermed redde gode varer fra at blive smidt ud. På den måde kan du få god mad for næsten ingen penge, samtidig med at du hjælper lokale forretninger og miljøet. Det er win – win – win!

Too Good To Go vil gerne lære os hvordan man holder op med at fokusere på de specifikke tal i holdbarhedsdatoen og i stedet lære at se og lugte om maden er i orden. I Huset på Frederiksberg kan man deltage i events, og alt fra folkeskoleelever til universitetstuderende kan lære om madspild. Huset fungerer som en hyggelig læringsoase, hvor alle er velkomne til at kigge forbi for at blive klogere på madspild.

Foruden Huset, er det muligt for alle i hele Danmark at bekæmpe madspild med Too Good To Go gennem deres app eller på deres webshop.

Adresse: Nyelandsvej 21C, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: Facebook @toogoodtogomarkedsplads

Bland Selv Marked hvor du kan blande din egen lykkepose med lækre overskudsprodukter.

 

Red en lykkepose med overskudsprodukter til for eksempel weekenden.

 

Det søde personale står klar til en hyggelig snak om, hvordan vi sammen kan gøre en forskel i kampen mod madspild.

 

Du finder Too Good To Go Huset her: