TEXTUR – DESIGNBUTIK MED BÆREDYGTIG INTERIØR OG FASHION FRA EGET SKRÆDDERI

TEXTUR er kombineret designbutik og skrædderi bundet sammen af nærvær, kreativitet og bæredygtighed. Her finder du nemlig både vintage interiør, miljøvenlig fashion og upcyclede varer produceret lokalt i butikken.

Besøg TEXTUR på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Der er mange måder at tænke bæredygtighed ind i produkter, og TEXTUR samler de bedste eksempler i deres fine butik på Frederiksberg. I sortimentet finder du nemlig nøje udvalgte genbrugsvarer såsom lamper, møbler og vaser, og tøj lavet af GOTS-certificerede tekstiler og overskudsstof.

Butikken drives af mor og datter, Anina og Signe, der startede konceptet med udgangspunkt i deres ekspertise indenfor bæredygtig indretning og beklædning. Flere af produkterne fremstilles i den forbindelse selv i butikkens integrerede værksted, der også fungerer som tegnestue. Som gæst kan du derfor følge med i processen, når der kreeres nye spændende produkter, og virksomheder kan få hjælp til at udvikle indretningsløsninger med afsæt i genbrugsmøbler og genanvendte materialer.

Adresse: Godthåbsvej 69, 2000 Frederiksberg 
Kontakt og åbningstider: www.textur-shop.dk

I værkstedet trylles fashionabelt tøj og accessories frem af Signe, der er uddannet beklædningsdesigner. Produkterne sælges i butikken, og du er altid velkommen til at få en snak om materialer, teknikker og design under dit besøg hos TEXTUR.

 

Anina Rasmussen er kvinden bag TEXTUR, og er uddannet rumdesigner med speciale i genbrug af materialer og vintage interiør. Der er derfor masser af inspiration og hjælp at hente, når du som privatperson eller virksomhed skal udvikle komplete indretningsløsninger, der tager hensyn til miljøet.

 

I butikken finder du et skiftende udvalg af sjove, smukke og anderledes retro-interiør. Du kan derfor nemt mixe nyt med brugt, når du skal indrette dit hjem på bæredygtig manér.

Du finder Textur her: