Sydkystens El – intelligent energi kommer også pengepungen til gode

Vidste du, at intelligent lys kan optimere din arbejdsdag? Det ved Sydkystens El, der udvikler energiløsninger med omtanke for både mennesker og miljø. Når du rådfører dig her, får du inspiration og idéer til, hvordan du får mest ud af de teknologiske muligheder.

Besøg Sydkystens EL i Espergærde eller på deres hjemmeside og Facebook.

Gejsten for bæredygtige el-løsninger er til at mærke hos daglig leder Bo Larsen og hans team, som er eksperter i grøn energi og ved alt om det nyeste inden for lys, solceller, jordvarme og varmepumper. Det grønne budskab står øverst, hvad end du skal ombygge, renovere eller bygge nyt.

De grønne løsninger kan spare op til 75% energi, og du kan derfor også spare mange penge på at omlægge til grøn energi. Men faktisk kan løsningerne også optimere andre dele af din hverdag på overraskende måder. Hvad for eksempel med et intelligent lyssystem, der kan fjernstyres fra din telefon?

Du kan også installere intelligente lys-systemer på din arbejdsplads, så du og dine kollegaer får lys, der gør det nemmere for dig at arbejde koncentreret og fokuseret. Systemet regulerer nemlig lyset ud fra jeres arbejdsrytme og skifter i styrke og nuance afhængig af, hvor meget der er brug for. For eksempel slukker lyset helt, når der ikke er nogle i rummet.

Der findes mange andre energi-løsninger med flere gode formål, det er bare at spørge – også hvis du bor i andre dele af landet.

Adresse: Mørdrupvej 32, 3060 Espergærde
Kontakt og åbningstider: www.sydkystens-el.dk

Kan du se, hvad dette er? Opsætning af solceller foregår med KMO-godkendte el-installatører, så du er i gode hænder gennem hele processen.

 

En stor del af butikken er udnyttet som show-room for al de muligheder, der findes. Og så er der masser af god information, du kan fordybe dig i.

 

Mange af de store danske lampedesigns er designet specielt til at fordele lyset ud fra gamle glødepærer. LED og sparepærer fungerer anderledes, og for at genskabe det lys uden at gå på kompromis med miljøet, er der mange ting at forholde sig til. Bare spørg Sydkystens El.

Du finder Sydkystens EL her: