Sustain Daily – Danmarks børedygtige livsstilsmagasin

Få inspiration til en grønnere hverdag med Sustain Daily’s sofistikerede og indbydende livsstilsunivers. Fordyb dig i de årlige magasiner, og hold dig opdateret i dagligdagen med reflekterende blogs og debatterende podcasts.

Besøg Sustain Daily online på deres hjemmesideInstagram og Facebook.

Hos Sustain Daily går æstetik og bæredygtighed hånd i hånd, og siden 2016 har det handlekraftige brand pakket gode råd om grøn livsstil ind i indbydende design. Hvad der startede med et årligt forbrugermagasin har siden udviklet sig til et helt univers for forbrugere, der ønsker inputs til at leve en mere bæredygtig hverdag.

Målet har fra starten været at skabe troværdigt indhold, som gør det både nemt, tilgængeligt og attraktivt at tage nye grønne vaner til sig. I dag formidler Sustain Daily viden om bæredygtige brands, nye tendenser og grønne temaer på fysiske og digitale platforme, som gør det muligt at blive klogere både fra sofaen og på farten. Du kan blandt andet slå dig ned med deres blogs, podcast og cradle-to-cradle-certificerede magasiner, eller involvere dig aktivt i foredrag, events og interaktive produkter som eksempelvis ‘Bevidsthedsboksen‘. Læs mere om Sustain Dailys mange initiativer på deres hjemmeside, og bliv godt klædt på til nye grønne tiltag i din egen hverdag.

Kontakt: www.sustaindaily.dk

Fællesskabet er i fokus hos Sustain Daily, der har et stort netværk af hverdagsaktivister bag sig. Det produktive team leverer spændende journalist hele året rundt, og udgiver blandt andet nyt indhold på www.sustaindaily.dk to gange om ugen.

 

Æstetik er indbegrebet af Sustain Daily, og den skarpe sans for lækre billeder, stilfulde farver og levende fortællerstil går på tværs af brandets mange platforme.

 

Forandring sker gennem inspiration, og der er derfor ingen løftede pegefingre at spore hos Sustain Daily.