STILIGE RIGMOR – LIVSSTILSBUTIK MED ØKOLOGI OG BÆREDYGTIGE BRANDS TIL HVERDAGEN

Gå all in på slow fashion, kemi-fri produkter og økologi hos Stilige Rigmor, der tænker bæredygtigt fra top til tå -og kun lader de bedste brands på markedet finde frem til hylderne i den hyggelige butik midt på Islands Brygge.

Besøg Stilige Rigmor på Islands Brygge eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Er du i tvivl om, hvordan bæredygtig mode, skønhed og boligindretning ser ud, skal du blot slå et smut forbi Stilige Rigmor. Her finder du nemlig lækre livsstilsprodukter fremstillet udelukkende i bæredygtige materialer og med masser af charme, god stil og en stærk holdning til miljøet.

På hylderne finder du primært danske brands, og særligt økologiske materialer står højt på prioriteringslisten, når der nøje udvælges nye varer til butikken. Kriterier om gode arbejdsforhold og en miljøvenlig produktion er en selvfølge hos Stilige Rigmor, der tager vores fælles ansvar alvorligt, og derfor selvfølgelig er indrettet med både skævt genbrugsinteriør og økologisk maling på væggene.

Adresse: Thorshavnsgade 26, kld., 2300 København S
Kontakt: www.stiligerigmor.dk

Hos Stilige Rigmor er der ingen tricky salgsmetoder, der skal få dig til at forbruge mere, end du har brug for. Her handler det istedet om at handle bevidst, og købe få gode ting med lang levetid, fremstillet under ordentlige forhold, der efterlader mindst muligt aftryk på miljøet.

 

Sortimentet hos Stilige Rigmor indeholder alt fra legetøj, boligartikler og livsstilsprodukter til skønhedsprodukter og tøj til hele familien.

 

Du kan passende benytte dit besøg i den hyggelige butik til at tage en mental pause og fordybe dig i de spændende brands og grønne visioner, der fylder butikken. Stilige Rigmor har nemlig også skøn økologisk kaffe og et udvalg af lækre økologiske snacks.

 

Du finder Stilige Rigmor her: