SOULS – VEGANSK, ØKOLOGISK OG LOKALT PRODUCERET

Mad med sjæl! Hos Souls på Østerbro og Centrum er du garanteret plantebaseret, økologisk og lokalt produceret mad – og god stemning!

Besøg Souls på Østerbro og Centrum eller på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

Hos Souls kan du bestille alt på menukortet med god samvittighed og vide, at ingen dyr har taget skade, og at alt er lavet med et hjerte, der banker for bæredygtighed. Og når det på samme tid er utrolig velsmagende og emmer af friskhed og sundhed, er det svært ikke at få armene ned over denne restaurant. Udover at være et vegansk spisested, er der også masser af glutenfri muligheder.

Souls ligger på det hyggelige torv, Melchiors Plads på Østerbro, og fra 2018 kan du også nyde godt af deres farverige menukort i Centrum tæt ved Søerne. Bag konceptet står to fyre fra Australien, og uanset hvilken af caféerne, du besøger, får du hyggelige rammer med dæmpet belysning, og søde, nærværende og imødekommende personale. Souls er nomineret til AOK’s Byens Bedste Café, og det forstår man godt! Der er noget om det, for Souls er et populært sted, så det er en god idé at booke bord – det kan du gøre her.

Kontakt og åbningstider: www.soulscph.dk 
Adresser:
– Melchiors plads 3, 2100 København Ø
– Frederiksborggade 38, København K 1364

Vegan burger

Souls serverer 3 forskellige burgere, hvor både smagsløg og mave virkelig er mætte bagefter! Man kan også få de lækreste sød kartoffel-pomfritter og trøffelmayonaise ved siden af.

 

Souls vegan brunch

I Souls brunch er der virkelig også kælet for detaljerne med sunde plantebaserede lækkerier!

 

vegansk kage

Souls laver også de lækreste raw og veganske kager – og er et bevis på, at det bestemt ikke er nogen begrænsning for at lave lækre og smukke kager at vælge den veganske, glutenfri eller raw vej. Du kan bestille en lækker, sund og farverig vegansk kage til bryllup og fest.

Du finder souls her: