Snorkelstien – oplev Helsingør fra havbunden

Bliv klogere på Øresunds skjulte og fascinerende verden under havets overflade med hjælp fra anlagte snorkelstier langs Helsingør og omegn.

Besøg Snorkelstierne i Helsingør eller på Øresundsakvariets hjemmeside.

Du behøver ikke rejse udenlands for at få en helt særlig undervandsoplevelse, og har du udstyret i orden, kan du gå på opdagelse under havets overflade på egen hånd. I Helsingør har Øresundsakvariet nemlig anlagt en række såkaldte snorkelstier, der guider naturinteresserede rundt i særligt spændende havområder langs kysten ved Øresund.

Snorkelstierne består af undervandsposter med tekst og illustrationer, der fortæller om de mange dyr og planter, du kan møde i området nær posten. Du kan udforske snorkelstierne på egen hånd eller tilmelde dig en af Øresundsakvariets guidede snorkel-ture, hvis du er ny i felten. Snorkelstierne findes forskellige steder nær Helsingør, heriblandt ved Snekkersten, i Kronborgbugten, ved Julebæk og ved Hornbæk Plantage.

Find mere information på Øresundsakvariets hjemmeside: www.oresundsakvariet.ku.dk

Udforsk den skjulte verden, der kun kan opleves til havs. Poster på kysten viser dig, hvor stierne begynder, og undervandstavlerne hjælper dig videre på din tur rundt i havet.