Snickars Studio – certificeret Grøn Salon med frisør og naturlige kropsbehandlinger

Giv krop og sind en kærlig behandling med miljøvenlige produkter og dybdegående kropssessioner. Hos helhedsorienterede Snickars Studio finder du både grøn frisør, ansigtsyoga og inspirerende talks, der sætter fokus på balancen mellem indre og ydre velvære.

Besøg Snickars Studio på Christianshavn eller online på deres hjemmeside,
Instagram og Facebook.

“Hår er fantastisk!” Sådan lyder ordene fra frisør og iværksætter Maria, der tilbage i 2004 slog dørene op for Snickars Studio. Her har glade kunder i to årtier fået pleje og rådgivning i farver og frisurer gennem skånsomme behandlinger med miljøvenlige produkter. Udover personlig klip og styling kan du i salonen fortsætte selvforkælelsen med lærerige events og omsorgsfulde kropsbehandlinger såsom ansigtsyoga, dansemeditation, portrætfoto, massage og forskellige terapiformer.

Snickars Studio er certificeret Grøn Salon, og der arbejdes derfor aktivt med at minimere virksomhedens miljøbelastning på en lang række områder – herunder natur, mennesker og energiforbrug. I behandlingerne anvendes derfor produkter uden skadelig kemi, og som treat serveres lækre økologiske drikkevarer og snacks. Som del af salonen finder du også  terapeuter og kropsbehandlere, der med samme passion fokuserer på livskvalitet og balance i hverdagen. For at blive del af salonens plejende og rekreative univers, skal behandlere følge samme stramme kriterier til klima, miljø og sundhed.

Kontakt og åbningstider: www.snickars.dk
Adresse: 
Langebrogade 6. v. 1411 København K

Hvilken frisurer passer bedst til dig? Hos Snickars Studio er der fokus på kombinationen af hårtype og det individulke behov for pleje: “Der er nemlig ikke to hår, som er ens og dit hår er i konstant forandring”. Bestil en tid på Snickars Studios hjemmeside, og få hjælp til at få det bedste ud af dit hår.

 

Maria startede sine grønne salon, da hun som frisør har oplevet de stærke og giftige produkter og dampe, som både kunde og frisør udsættes for i de konventionelle frisørsaloner. I salonen fokuseres der i stedet økologiske og miljøvenlige produkter i kombination med behandlinger, der balancerer krop og sjæl med musik og bevægelse.

 

I salonen finder du både kropsbehandlere og forskellige typer events og workshops i løbet af året. Hold dig op dateret på kommende begivenheder på Snisckars Studios Facebook-side.

Du finder Snickars Studio her: