FIT i det FRI – skovfitness ved Egebæksvang skov og Montebello skov

Få frisk luft og udsigt til vand og frodig natur, mens du dyrker motion. Flere steder i grønne Helsingør er der åbne skovfitness-områder, der gør det nemt og sjovt at få pulsen op på turen gennem skoven.

Besøg skovfitness-områderne i Helsingør og på deres hjemmeside.

Der er mange fordele ved at gå en tur i skoven, og elsker du motion (eller bare drømmer om at røre dig lidt ekstra), er der i Egebæksvang Skov og Montebello Skov endnu en god grund til at komme ud i naturen. Her har Helsingør Kommune nemlig lavet to særlige områder med opstillede motions- og træningsredskaber, som passer til folk i alle aldre, former og konditioner.

Redskaberne er til fri afbenyttelse hele døgnet rundt, og der er instruktioner på de enkelte redskaber, så alle kan være med. Du kan også hente instruktionsmaterialer på Kommunens hjemmeside eller booke en gratis fitnessinstruktør, der gerne kommer ud og guider dig og dine med-motionister til, hvordan I får det bedste ud af jeres fitnessøvelser i det fri.

Kontakt og booking af instruktør: www.helsingor.dk
Adresser: Montebello Skov ved parkeringspladsen, Kronborg Ladegårds Vej 9, 3000 Helsingør/Egebæksvang Skov ved Beredskabsstyrelsen, Strandvejen 250, 3070 Snekkersten