Skovens Kaffe – drik en kop kaffe og beskyt regnskoven samtidig

Red regnskoven flere gange om dagen.

Besøg Skovens Kaffe i København N eller på deres hjemmeside med webshop og Facebook.

Skovens Kaffe tror på, at rydningen af regnskoven kan stoppes i vores levetid. Og de vil gerne have dig med! Red regnskoven én tår ad gangen.

Skovens Kaffe bidrager til bæredygtig produktion af økologisk kaffe, og hver gang du køber en pose kaffe her, sender de 5 kr. videre til Verdens Skove. Det giver ikke alene en bedre smag i munden, men hver femmer redder også 23 kvadratmeter regnskov fra udryddelse.

Du kan få kaffen serveret direkte til din postkasse eller smage den lækre kaffe hos forhandlere i København – blandt andet hos Ristet Rug på Nørrebro i København.

Kontakt: www.skovenskaffe.dk
Adresse (fysisk forhandler): 
Ristet Rug, Prinsesse Charlottes Gade 16, 2200 Kbh N

 

Verdens Skove - HVAD VIL DU GIVE VIDERE?

Skovens Kaffe samarbejder med Verdens Skove, der gennem konkrete projekter bevarer regnskoven i flere latinamerikanske lande.

Kaffebønnerne er ved at være modne. Bønnerne vokser ofte på plantager med høj beliggenhed og modner langsomt i solen. Klimaet giver en fyldig og frugtig smag.

Kaffen, som vi forhandler, er p.t. fra Honduras. Den er både økologisk og fairtrade, og ved at vælge Skovens Kaffe, serverer I garanteret bæredygtig og økologisk kaffe for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Du finder Skovens Kaffe HER: