PANELDEBAT – HVORNÅR VED DU, OM ET PRODUKT ER BÆREDYGTIGT?

Som forbruger kan det være virkelig svært at gennemskue, hvornår et produkt er bæredygtigt helt ind til kernen. Eller om det “bare er noget, de siger”. Det er det også for virksomheder, der hver dag skal sikre, at de produkter de sælger, lever op til de krav, som den enkelte virksomhed sætter til sine leverandører og samarbejdspartnere.

Kom og mød fire passionerede virksomheder GoGreen Danmark-netværket, der hver dag arbejder på at sikre, at de produkter, de designer, udvælger og sælger er bæredygtige ud fra høje kriterier om ansvarlighed.

PRIS: 65 kr. inkl. 1 stk øko-drikkevare som du får i baren og betaler med mobilpay, når du kommer. Tilmeld dig ved at send en mail til event@gogreendanmark.dk

PANELET I AARHUS 25. FEBRAUR

Anne Holst fra RAA Aarhus – den bæredygtige købmand, med fokus på danske emballagefrie og økologiske produkter.

Line Olesen fra MAKE Nordic – danske, arkitekttegnede designmøbler i miljøvenlige materialer.

Jens Kristensen fra Grønt Kontor – designer produkter til kontor produceret under anstændige forhold og lavt ressourceforbrug.

Hanne Lehrskov fra We Love Wool – økologiske garner i naturfibre og en stor passion for smukke farver og strikkeri.

Aftenen faciliteres af Tanja Gotthardsen, stifter af konsulentvirksomheden Secondhand First, der blandt andet arbejder med rådgivning og forbrugeroplysning.

PRAKTISK: Tirsdag den 25. februar ’20 kl. 17.30-19.30, Cafe Mellemfolk

PANELET I KØBENHAVN 11. MARTS

Vi har endnu ikke fået detaljerne på plads, men hvis du gerne vil have direkte info om eventet i København den 11. marts, så send en mail til info@gogreendanmark.dk. Så sender vi info direkte til dig.

Vi glæder os til endnu en fantastisk aften med bæredygtigedilemmaer, masser af debat, vidensdeling og god stemning 💚