Secondhand First – bæredygtigt blogunivers og grøn kommunikation

Secondhand First er en kombineret konsulentvirksomhed og blog, hvis primære formål er at styrke kontakten mellem grønne ildsjæle og deres målgruppe.

Besøg Secondhand First på deres hjemmeside med blog, eller på Instagram.

Hvis man som bæredygtig virksomhed eller organisation har brug for en hjælpende hånd og et godt råd, er Secondhand First det optimale sted at henvende sig. Virksomheden tilbyder nemlig alt fra kommunikationsstrategisk sparring såsom hjælp til optimering og målretning af sociale medier og websites, tekstforfatning, SoMe-fotografering og meget mere, til eksponering på bloggen og Instagram-kanalen af samme navn – Secondhand First. Her når Tanja, der står bag bloggen, hver dag ud til tusindvis af glade, nysgerrige og bæredygtighedsnørdede læsere og følgere.

Hos Secondhand First er der fokus på troværdighed, integritet og bæredygtighed, og for Tanjas egne kanaler gælder det, at der kun udgives et meget begrænset antal selekterede samarbejder om måneden – af hensyn til både samarbejdspartnere, følgere og forbrugshastighed. På bloggen kan man desuden finde en ugentlig, landsdækkende loppemarkedskalender, hverdagsnære genbrugs- og bæredygtighedsguides, kritiske indlæg om æstetik, forbrug og bæredygtighed samt et udsnit af de tanker, der måtte opstå hos en nyslået iværksætter med grønt sigte.

Kontakt: www.secondhandfirst.dk

Tanja er en grøn ildsjæl. Hun ønsker at etablere et fællesskab og en bevægelse omkring omtanke og bæredygtighed såvel online som offline.

 

Tanja bruger i høj grad sit kulørte, genbrugs-indrettede hjem som rammen om sin egen formidling.

 

Secondhand First har flere (og også længerevarende) samarbejder med eksisterende GoGreen’ere i portfolioen, herunder aarhusianske Laøhlé, Relove & Roses og pensionsselskabet Matter Pension.