Salvation Army Redesign CPH – miljø- og moderigtig upcycling

Salvation Army Redesign er Frelsens Hærs stilbevidste lillesøster, der med fingeren på pulsen upcycler og forvandler slidte genbrugsmaterialer til unikke og attraktive kvalitetsprodukter!

Besøg Salvation Army Redesign CPH på Frederiksberg og i Valby eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook

Salvation Army Redesign viser én gang for alle, at genbrug kan være både råt, sexet og sjovt. I Frelsens Hærs lokalafdeling på Frederiksberg er der nemlig gang i symaskinerne, når syersker sammen med frivillige kræfter designer, klipper og syr lækkert tøj og accessories ud af aflagte genbrugsmaterialer. Materialerne og idéerne er mange, og ikke to produkter er ens, når de ender på hylderne.

De færdige produkter sælges i den kombinerede forretning og systue på Gammel Kongevej, hvor du også finder et stort udvalg af eksklusivt vintage tøj og tilbehør til både børn og voksne. Overskuddet fra salget i butikken går til Frelsens Hærs sociale arbejde med udsatte mennesker i Danmark, og de moderigtige genstande er derfor også gavnlige for andre vigtige mærkesager udover miljøet og din personlige stil!

Adresse: Gammel Kongevej 85, 1850 Frederiksberg C og Annexstræde 29, 2500 Valby
Kontakt og åbningstider: www.redesign.nu

Salvation Army Redesign har sit eget brand, og viser genbrug frem fra den mest moderigtige side. Der lægges stor vægt på kvalitet, og produkterne er både velsyede og holdbart designet.

 

Frelsens Hær har containere stående udendørs rundt omkring i landet, hvor du kan donere tøj, sko og andet tilbehør. Donationerne kan enten sælges i genbrugsbutikkerne eller skabe glæde i syværkstedet på Frederiksberg.

 

Kreationerne produceres lokalt i butikken, og du kan derfor møde designerne og syerskerne under dit besøg. Du kan også lade dig inspirere af de mange gode idéer, og give dig i kast med at redesigne dine egne gamle klæder derhjemme foran symaskinen.

Du finder Salvation Army Redesign CPH her: