Salonen – økologisk åndehul med nutidskunst og kulturarrangementer

Glem tiden for en stund hos den foranderlige kultur-café, Salonen, der sælger morgenmad hele dagen. Alt på menuen er økologisk, og med til kaffen hører også nutidskunst, globalkultur og lokale historier.

Besøg Salonen på Østerbro eller på deres Instagram og Facebook.

Hos Salonen får du stimuleret alle sanser, når den hyggelig café omdannes til spillested, tesalon, bankohal og biograf. Kultur-caféen åbnede dørene i 2016 med galleri-ejer Annemette Albrectsen i spidsen, og siden da har caféen inviteret store som små indenfor til økologiske lækkerier og en bred vifte af sjove, faglige, underholdende og politiske arrangementer.

I caféen kan du slå dig ned med smagfulde morgen- og frokostanretninger, og nyde en dampende kaffe eller kold øl udenfor i solen. Som mangfoldig kultur-café med plads til alle, har Salonen også et stort fokus på bæredygtighed. Alle råvarer er derfor økologiske, caféen indrettet med genbrugsinteriør, og Salonens daglige gøremål foretages på cykel. Du kan også tage din økologiske kaffe to-go, som selvfølgelig kommer med i bionedbrydeligt emballage.

Adresse: Østerbrogade 222, 2100 København Ø

Kontakt: www.facebook.com/salonen

Salonens kalender bugner med kulturelle begivenheder og sociale arrangementer. Hold øje med Salonens Facebook-side, hvor du i løbet af året inviteres indenfor til både tesalon, fællesspisning, debat, poesi og kunst.

 

Kombinér dit cafébesøg med refleksion, forundring og betagelse. Salonen fungerer også som galleri, og på væggene finder du skiftende nutidskunst fra aktuelle kunstnere.

 

På menukortet finder du lækre klassiske morgenanretninger lavet udelukkende af økologiske ingredienser. Hele dagen kan du derfor glæde dine smagsløg med en mættende morgenkomplet og en højtbelagt kartoffelmad eller bestille et socialt snack-bræt til deling.

Du finder Salonen her: