GOGREEN DANMARK PÅ ROSKILDE FESTIVAL -GREEN DESIGN MARKET 2019

GoGreen Danmark-netværket pakker rygsækken med grønne produkter, og slår lejr i Roskilde Festivals nye tiltag, Green Design Market. Besøg vores mange skønne stande i den 700 m2 store non-food hal, og bliv klar til en bæredygtig festival!

Hold øje med tiltag og stadeholdere her på siden og på vores Facebook-event

Roskilde Festival er i en grøn bevægelse, og fokuserer allerede på økologisk mad og drikke til festivalgæsterne. I år tager festivalen endnu flere skridt i den grønne retning med genanvendelige drikkekrus i barerne og salg af udelukkende bæredygtig non-food-produkter på pladsen. 

Festivalen slår i 2019 derfor dørene op for deres spritnye tiltag, Green Design Market, der holder til i Hal 45, som aldrig har været åbent for publikum før. GoGreen Danmark har indgået et samarbejde med Roskilde Festival om at hjælpe den grønne non food-omstilling på vej, og stiller som netværk op med 10 grønne virksomheder, som du kan møde i de fire dage under festivalen, hvor hallen har åbent. Kom et smut forbi og tank op med bæredygtige produkter, der favner alt fra genanvendelige drikkedunke og bæredygtig pensionsordninger til bionedbrydelig glimmer, økologisk fashion og upcyclet accessories. 

Dem kan du møde på festivalen:

Vi glæder os til at gøre Danmarks største festival grønnere sammen med dig!

Hold dig opdateret på vores Facebook-event og på Roskilde Festivals hjemmeside.