Rooty – sunde og nordiske salater af lokale og økologiske råvarer

Rooty serverer sunde nordiske salater på lokale og økologiske råvarer – til stor glæde for både mennesker og planet. Salaterne er naturlige, frisklavede, ikke-forarbejdede og rige på protein og fibre.

Besøg Rooty i København, find dem på deres hjemmeside, eller følg dem på Facebook og Instagram.

 

Rooty åbnede i slutningen af 2018 og er tydeligvis faldet i forbrugernes smag, for siden åbningen har antallet af besøgende været støt stigende. Stedet er udviklet og drives af Zina Laura Bosse, som har en baggrund som arkitekt. Bæredygtighed og sundhed har altid været vigtigt for Zina, og med hjælp fra et par investorer blev det muligt at forfølge drømmen: At gøre det lettere at leve sundt og samtidigt være god mod vores klima.

 

Det er nordiske råvarer i høj kvalitet, lokalt dyrkede, primært plantebaseret, og med stort fokus på økologi, der udgør grundstenen hos Rooty. For som navnet antyder handler det om at komme tilbage til rødderne – helt bogstavligt talt – med salater baseret på lokale råvarer såsom rodfrugter, forskellige typer af kål, kerner og masser andet godt fra jorden tilsat f.eks. dansk ost, lokalt fanget fisk eller økologisk kylling fra sjællandske gårde. Rooty var fra begyndelsen drevet af at sammensætte retter, der balancerer mæthed, sundhed og smag ved hjælp af den optimale sammensætning. Dét gør, at din krop har det rigtigt godt efter måltidet – klar til alt det gode resten af dagen eller i morgen byder på. Rooty gør sit bedste for at hjælpe til sundere liv med mindst mulig belastning af vores allesammens planet.

 

Adresse: Amagerbrogade 10, 2300 København S
Kontakt og åbningstider: www.rooty.dk

 

Rooty serverer sunde nordiske salater på lokale og økologiske råvarer – til glæde for både mennesker og planet. Salaterne er naturlige, frisklavede, ikke-forarbejdede og rige på protein og fibre. Toppet med friske urter, nødder, kerner og frø.

 

Salaterne i Rooty bliver lavet på stedet af friske, bæredygtige råvarer. “Vi var fra start drevet af at sammensætte retter, som balancerer mæthed, sundhed og smag ved hjælp af den optimale sammensætning.” siger Zina Laura Bosse, “Ligesom vi bruger forskellige urter, frø og kerner med sundhedsmæssige fordele, og som vi også synes er flotte og er med til at vække appetitten – det er ikke kun maven der spiser men også øjnene”.

 

Den gode stemning matcher den gode mad i Rooty – hvad enten du spiser ude eller inde. Nyd en forfriskende økologisk juice eller økologisk sodavand til den sunde og velsmagende salat på spisestedet eller tag salaten med dig hjem.

 

Du finder Rooty her: