Roger K – en interiørbutik med kant og kaffe

Roger K er en anderledes og indtagende interiørbutik, hvor du kan nyde en god kop kaffe, mens du går på opdagelse i inspirationsbøger,  fine planter, lokalproduceret kunst og lækre, upcyclede genbrugsvarer.

Besøg Roger K i København eller online på deres Facebook.

På Hallandsgade på Amagerbro ligger en lille, hyggelig forretning med planter og finurlige ting i vinduerne. Det er ét af de steder, man bare kan dumpe ind, og straks føler man sig hjemme. Og så kan man nyde god økologisk kaffe og lækker kage i den hyggelige sofa. Roger K er en interiørbutik med kant og med en lille kaffebar. I butikken kan man købe lækre ting til hjemmet – lige fra loppefund, håndværk fra små håndværkere, kunst fra lokale kunstnere til skønne grønne planter og retro møbler.

Katrine, som ejer forretningen, går op i bæredygtighed på tre niveauer: bæredygtighed for naturens skyld, bæredygtighed på det medmenneskelige niveau – hvad kan man gøre for at gøre livet bedre for andre? Og sidst men ikke mindst, skal forretningen naturligvis være økonomisk bæredygtig. Katrine er meget inspireret af livet i storbyen, og den puls der er iboende. Hun elsker street art og urbangardening, og så elsker hun ting med kant!

Besøg butikken eller gå på opdagelse i sortimentet online på Roger K’s Facebook-side.

Adresse: Hallandsgade 1B, 2300 København S
Kontakt og åbningstider: Facebook @RogerK

I de lyse lokaler på Amager kan du købe grønne planter, litografier, plakater og forskellige genbrugte ting, som Katrine på kreativ vis giver nyt liv.

 

Få dig en god kop nyristet, økologisk kaffe og en snak med Katrine. Og måske et stykke kage?

 

Tag dig en pause i en af de hyggelige stole, køb dig en kop kaffe, og gå på opdagelse i det lille bibliotek af inspirationsbøger.

 

Du finder Roger K her: