REUSE – en innovativ genbrugsstation midt i Århus

Vær med til at gentænke genbrug, når du afleverer dine aflagte sager hos Reuse. Her er ressourcer en kilde til nytænkning, inspiration og innovation, og du får helt sikkert en ekstra oplevelse med dig hjem, når du besøger den hyggelige genbrugsstation.

Besøg Reuse i Aarhus eller på deres hjemmeside og Facebook.

‘Giv hvad du har. Tag hvad du kan bruge.’ Sådan lyder konceptet bag Reuse, der holder til på et stort område midt i Aarhus. Hos genbrugsstationen kan du aflevere storskrald og affald i alle kategorier, og samtidig hente brugte ting helt gratis. Storskralsordningen i Aarhus indsamler nemlig jævnligt ting og sager, som intet fejler, og derfor sagtens kan få en ekstra chance i et nyt hjem. Målet er ‘mere genbrug og mindre affald’.

Udover at danne rammer for udveksling af brugt interiør, køkkenting og meget andet, er Reuse også formidler af genbrug og upcycling på forskellig vis. Eksempelvis kan du opleve mindre udstillinger, events og undervisning med genanvendelse som omdrejningspunkt. Har du genbrug på hjertet, er Reuse også et spændende sted for frivillige ildsjæle, der har lyst til at prøve kræfter med nye projekter – eller blot ønsker at hjælpe til med at udbrede genbrugs-begrebet blandt byens borgernes .

Læs mere om de mange muligheder, som Reuse tilbyder, og find åbningstider på www.affaldvarme.aarhus.dk.

Adresse: Jægergårdsgade 170, 8000 Aarhus C

Kontakt: www.facebook.com/ReUseAarhus

Du ved aldrig, hvilket fund der venter på dig, hos Reuse. De mange fejlfri sager sorteres efter kategori, så du nemt kan orientere dig i alt fra møbler, børneting, køkkensager og meget meget mere.

 

Inspiration er et vigtigt ben hos Reuse, hvor der ofte er sjove og spændende workshops og events for børn og voksne. Hold dig opdateret på kommende events her.

 

Er du nysgerrig på affald, genanvendelse og ressourcer? Reuse er eksperter på området, og tilbyder undervisning til bl.a. folkeskoler. Book og læs mere om undervisningsforløb her.

Du finder Reuse her: