Retro & Livsstil – industrielt interiør og håndplukkede vintage fund

Giv din bolig et retro-look med møbler og interiør, som både er moderne, industrielle og oldschool. Retro & Livsstil har samlet de bedste vintage-ting fra hele Europa, som du kan udforske i deres hyggelig butik på grønne Frederiksberg.

Besøg Retro & Livsstil på Frederiksberg, eller online på deres Facebook og Instagram.

Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Europa er et skatkammer af lækre genbrugssager, der hver især fortæller en historie fra deres hjemland. Hos Retro & Livsstil er kærligheden til vintage særligt faldet på det rå og industrielle, der kan give kant og personlighed til ethvert hjem. I butikken finder du derfor et stilsikkert udvalg af stole, lamper, borde, interiør og andre unika i materialer som metal, træ og glas. Farvepaletten er tro mod de rustikke materialer og krydret med stærke pangfarver og grafiske designs.

Alle varerne håndplukkes fra udlandet, så der altid er et varieret sortiment i butikken. Udover de mange lækre retro-fund, tegner butikken også selv et udvalg af metalmøbler i samme vintage-design. Vil du have fingrene i de skønne sager, kan du blandt andet følge med på Retro & Livsstils sociale medier, hvor de ‘nye’ varer løbende lægges op.

Adresse: Hospitalsvej 1A, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: Facebook @retrooglivsstil

Retro & Livsstil startede som en webshop, og har i dag deres fine butik på Frederiksberg.

 

Der er helt styr på både farvesammensætning og look, så du kan mixe og matche blandt de mange varer, når du indretter dit hjem.

 

En god lampe kan pifte ethvert hjem op. Tag derfor en tur forbi butikken og bliv inspireret til dit næste vintage-køb.

Du finder Retro & Livsstil her: