RESTAURANT SLETTEN – LOKAL ØKO-GOURMET OG SKÅNSOMT FANGET FISK

Kærligheden til det lokale er i centrum hos Restaurant Sletten, der inviterer lækre råvarer fra nærområdet indenfor i køkkenet. Menukortet gemmer derfor på en masse gode lokalhistorier, som du kan tygge på med udsigt til Sletten Havn.

Besøg Restaurant Sletten i Humlebæk eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Midt i det hyggelige fiskerkvarter i naturskønne Humlebæk ligger Restaurant Sletten, der tilhører familien af danske gourmetrestauranter som Formel B og Uformel. Restauranten er lys, delikat og hyggelig, og så har du direkte udsyn til smukke blå Øresund og Humlebæks autentiske havnemiljø. Restaurant Sletten indtænker den unikke placering ved havet på bedste vis, og på menukortet finder du derfor hovedsageligt retter med friske fisk og skalddyr med smagfulde, farverige sæson-grøntsager som tilbehør.

Fisken købes direkte fra de lokale fiskekuttere, der hver dag sejler ud på Øresund og fanger fisk efter bæredygtige principper. Grøntsagerne stammer fra lokale gårde i det nordsjællandske, og så kan du også være heldig at finde håndplukkede danske svampe fra den omkringende natur. Den æstetiske og nærværende menu kan selvfølgelig suppleres med et udvalg af smagfulde vine, der på samme måde indtænker miljø og bæredygtighed i den gastronomiske oplevelse.

Adresse: Gl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk
Kontakt og åbningstider: www.sletten.dk

Restaurant Sletten ligger på første række til Sletten Havn, hvor de lokale fiskekuttere holder til. Som gæst kan du derfor følge med i, hvor din fisk kommer fra, mens du nyder de smagfulde fiskeanretninger.

 

Retterne hos Restaurant Sletten er delikate, smagfulde og minimalistiske, og består kun af de bedste råvarer. I køkkenet er passionen for mad også i den grad til at mærke, og der eksperimenteres hele tiden med nye smage og måder at bruge årstidens sæsonbestemte råvarer på.

 

Restaurant Sletten har også gode konference- og mødefaciliteter, så du kan holde dine møder i smukke og naturrige omgivelser. Mødepakken indeholder morgenmad og frokost, og inkluderer blandt andet leje af lokale, tekniske faciliteter, snacks og selvfølgelig masser af kaffe til dig og dine gæster.

Du finder Restaurant Sletten her: