Restaurant Hærværk – en spiseoplevelse med omtanke

Restaurant Hærværk er et legende og kreativt køkken. Det er stedet, hvor en dynamisk menu af sæsonens friske råvarer, krydret med viden og håndværk, sikrer dig en kompromisløs smagsoplevelse. Og så er maden helt igennem bæredygtig.

Besøg Restaurant Hærværk i Aarhus, læs om dem på deres hjemmeside, eller følg dem på Facebook og Instagram.

På Restaurant Hærværk kan du ikke få noget menukort. Udvalget af råvarer kan nemlig variere dagligt, da restauranten lægger meget energi i at skaffe ingredienserne lokalt og frisk fra små økologiske producenter. Særlige sæsonråvarer kommer ofte i små mængder ad gangen, og menuen vil derfor være forskellig fra dag til dag, ja, nogle gange fra bord til bord, på den samme aften. Den individuelle råvares egenskaber er udgangspunktet, så måden råvarerne tilberedes på kan skifte spontant. På Restaurant Hærværk sætter de en ære i at være et kreativt og legende køkken, og i september 2019 vandt deres KlimaDog prisen for den mest innovative  hotdog ved VM for HotDogs – og det er noget af en bedrift.

Bare fordi de på Restaurant Hærværk er så hamrende gode til grøntsager, betyder det dog ikke, at du skal snydes for et stykke fantastisk kød eller fisk. Kødet kommer fra dyr, der har haft et godt liv før en værdig slagtning. Kødet er modnet til perfektion i restaurantens eget modningsskab og bliver efterfølgende parteret af restauranten selv. Ligesom med de andre råvarer betyder omtanke alt. Og når Restaurant Hærværk siger omtanke, så mener de det hele vejen rundt. Valget af råvarer sker med et udgangspunkt i dyrevelfærd og økologi, og alt fra serviet til rengøringsmidler er nøje udvalgt ud fra et bæredygtigt princip. Ethvert valg bliver vendt, drejet og genovervejet hele tiden, så du som gæst kan spise med den allerbedste smag i munden.

Adresse: Frederiks Allé 105, 8000 Aarhus C
Kontakt og åbningstiderwww.restaurant-haervaerk.dk

 

Kreativiteten og dynamikken er nøglen bag Restaurant Hærværk og den dynamiske menu med de friske sæsonvarer. 

 

På enhver restaurant gælder det, at køkkenet ikke er bedre end dets leverandører – og det gælder naturligvis også på Restaurant Hærværk: “Lige netop derfor bruger vi al den tid, der skal til, for at finde de helt rigtige samarbejdspartnere, som både har samme syn på økologi og bæredygtighed, som vi, og er 100 % dedikerede til at fremtrylle de bedste råvarer, man kan tænke sig.”

 

Gæsterne på Restaurant Hærværk i Aarhus kalder besøget “en sublim oplevelse”, “fantastisk mad og spændende smagssammensætninger”, “hjertevarm betjening og en unik madoplevelse”. Måske du skulle booke et bord næste gang du skal til Aarhus?

Du finder Restaurant Hærværk her: