RES-RES – bæredygtige brands og livsstilsprodukter til hele familien

RES-RES har styr på stilen, og byder dig indenfor i et univers af bæredygtige produkter, vigtig vidensdeling og lærerige fashion-events.

Besøg RES-RES på Nørrebro eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Hvorfor skal du vælge bio-baserede solbriller, og hvad er fordelene ved lys lavet på kokosvoks? Hos RES-RES kan du blive klogere på produktionen bag de produkter, du køber, og få indblik i de diskussioner og argumenter, der ligger til grund for den bæredygtige udvikling indenfor blandt andet mode, boligindretning og skønhedspleje.

RES-RES er en livsstilsbutik med både webshop og fysisk butik med bæredygtige produkter i kategorierne tøj, interiør, accessories, børn og beauty. Hvert enkelte brand er nøje udvalgt med klima, mennesker og miljø for øje, og du finder derfor både social ansvarlige Fairtrade-produkter, klimavenligt tøj i GOTS-certificerede tekstiler og plejeprodukter uden skadelig kemi. For at skabe større viden og engagement omkring de spændende og innovative mærker på hylderne, arrangerer RES-RES også festlige og faglige events i løbet af året. Her kan du møde de forskellige brands og deres visioner, og få en god debat over kolde øl og lyden af god musik.

Adresse: Guldbergsgade 29C, 2200 København N
Kontakt: www.res-res.com

RES-RES har store ambitioner på den grønne front, og arbejder aktivt mod at blive B-corp certificeret i 2018.

 

Der er plads til debat og vidensudveksling i den hyggelige, stilfulde butik på Nørrebro i København.

 

I butikken findes mange forskellige danske og udenlandske brands, der viser at bæredygtighed er både sjovt, fashionabelt og til at betale.

Du finder RES-RES HER: