REPLAY – NOSTALGISK LEGETØJSBUTIK MED BÅDE NYE OG GAMLE GENBRUGSFUND

Hos RePlay kan du gå på opdagelse i minder fra din barndom eller finde dit nye brugte yndlingslegetøj. I den lille hyggelige butik finder du nemlig et bredt udvalg af både gammelt unikt legetøj og nyere velkendte legetøjsmærker -alt sammen til en billig penge.

Besøg RePlay på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Det er svært ikke at mærke nostalgien presse sig på, når du træder ind i RePlays fysiske butik på H. C. Ørstedsvej. Hylderne bugner af farverigt legetøj fra forskellige generationer, og butikken adskiller sig markant fra de store legetøjskæder med sit anderledes og unikke sortiment. I butikken finder du nemlig alt fra bland-selv-lego, gamle actionfigurer og dukker til playmobil, bøger, babylegetøj og pokémon-kort.

Al legetøjet er genbrug, som istandsættes og repareres af butikkens passionerede ejere. Når du køber i butikken, er du derfor både sikret legetøj af høj kvalitet, og kvalificerede medarbejdere som står klar til at hjælpe dig med at finde det specifikke stykke legetøj, du søger. Legetøj som ikke kan sælges i butikken, gives videre til  børneinstitutioner, som omdanner disse til kreative kunstprojekter. På den måde får legetøj og barnlige sjæle en ny chance for at genfinde glæden i hinanden, samtidig med at miljøet skånes for den belastning, som produktionen af nyt legetøj medfører.

Adresse: H. C. Ørstedsvej 8, 1879 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.replaylegetøj.dk

Den lille kompakte legetøjsbutik er altid fuld af glæde, og kan med sit brede sortiment vække begejstring hos både børn, teenagere, forældre og bedsteforældre.

 

I butikken finder du både enkeltstående og sjældne stykker legetøj, men også større samlinger af populære figurer og fænomener indenfor tegneserier, film og bøger. Butikken er derfor et oplagt sted at tjekke ud, hvis du ønsker at udvide din samling derhjemme eller ønsker at forkæle din nørdede tegneserie-ven.

 

Hvis du ikke har mulighed for at besøge legetøjsbutikken jævnligt, kan du holde øje med RePlays sociale medier. Her lægges nyt legetøj op, så du løbende kan holde øje med udvalget, og slå til når det rigtige stykke legetøj dukker op.

Du finder RePlay her: