RELOVE AND ROSES – et bæredygtigt univers af silke, mønstre og smukke farver

Remake, Reuse, Relove. Dette er nøgleordene hos RELOVE and roses, der med sine smukke kreationer tager udgangspunkt i en mangeårig passion for genbrug og en solid designfaglighed.

Besøg RELOVE and roses i deres showroom i Aarhus eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Hvad end du er til korte kimonoer, jakker, kjoler eller mindre items som silketørklæder, hårbånd, puder, tasker og makeup-punge, er der noget for en hver smag hos RELOVE and roses. Her er alle produkter håndplukket og tilpasset på nænsomste vis, så mindst muligt går til spilde. Flere af de mindre items syes i showroomet i Aarhus, mens en lille, familieejet systue i Indien hjælper med de mere tidskrævende beklædningsgenstande. RELOVE & Roses er næsten dagligt i dialog med systuen.

RELOVE and roses er funderet i en dybfølt social ansvarlighed og et ønske om at skabe gode arbejdspladser for andre – blandt andet for unge kvinder i tekstilindustrien. RELOVE and roses har derfor et stort udvalg af tøj og accessories i blandt andet upcyclet indisk crepe-silke fra sarier. I sortimentet finder du derudover også smukke japanske vintage-kimonoer, usbekiske vintage-kåber, nepalesiske armbånd, amerikanske vintage-quilts og danske vintage-tekstiler. Gå på udkig i de lækre designs på deres hjemmeside, eller tag et smut forbi det kombinerede showroom i Aarhus.

Adresse til Showroom: Skovvejen 44B, 8000 Aarhus C
Kontakt og åbningstider: www.reloveandroses.com

Tag på en farverig jordomrejse med RELOVE and roses. Mange af de lækre produkter er vendbare, hvilket giver dem en endnu længere levetid – dette gælder både jakker, puder, udvalgte kimonoer med mere.

 

RELOVE and roses er et bæredygtigt univers, der skaber, redesigner og forvandler tekstiler, der ikke fortjener at gå til spilde. RELOVE and roses upcycler materialer og bygger på tanken om REuse, REmake og RElove.

 

Alt, der kan bruges, bliver brugt. Hvis en Sari er for beskadiget til at kunne syes om til en hel kimono, kan den måske bruges til en taske eller en pude. Er der sågar materiale i overskud efter kreationen af en kimono, anvendes resten nænsomt til mindre items, såsom disse farverige makeup-punge.

Du finder RELOVE and Roses her: