Refurb – genbrugt IT-udstyr online

Gør IT-branchen mere grøn ved at støtte den cirkulære økonomi, og lad dit næste elektronik-køb have være brugt før af andre.

Besøg Refurb online på deres hjemmeside med webshop og på Facebook.

Meget elektronik bliver idag kasseret, selvom det faktisk har en lang levetid tilbage. Refurb har taget kampen om mod denne klimabelastende tendens, og har gjort det til en forretning og mission at nedsætte miljøaftrykket i IT-branchen. Refurb opkøber nemlig professionelt IT-udstyr fra virksomheder og offentlige institutioner, hvor mest muligt genbruges og omdannes til salgsbare varer.

Varerne sættes til salg på Refurbs webshop, hvor du kan købe alt fra mobiltelefoner, computere og tablets til hovedtelefoner, printere og computertasker. Ved at reparere og istandsætte gammel elektronik, eller genbruge dele heraf, skaber Refurb værdi for både forbrugere og miljøet. Som forbruger kan du nemlig købe det istandsatte IT til en lavere pris, og miljøet skånes for den store CO2-belastning, som den konstante produktion af nye produkter medfører.

Kontakt og webshop: www.refurb.dk

Der er mange fordele ved at genbruge frem for at smide ud og købe nyt. Slå et smut forbi Refurbs webshop næste gang, du overvejer at skaffe din en ny telefon eller computer, og få 12 måneders garanti på dit nye brugte elektronik.

 

Refurb opkøber IT-udstyr, der enten er forældet eller blot kasseret. Det brugte udstyr renoveres, rengøres grundigt og får eventuelt en opdatering, før det sættes til salg igen til glæde for både private og offentlige kunder samt virksomheder.

 

Refurb er Microsoft Autoriseret Refurbisher og Microsoft Gold Partner, hvilket betyder, at virksomheden er ekspert i at installere software, og må håndtere licenser på alle typer enheder på vegne af Microsoft.