Reduktivt – vinbar og delikatesse-butik og naturvin på abonnement

Naturvin kan både være rebelsk, eksperimenterende og super elegant! Den forførende druekunst er derfor i højsædet hos evigt nysgerrige Reduktivt, der med stor tørst og ekspertise håndplukker udvalget af naturvine til deres kombinerede vinbar og butik.

Besøg Reduktivt i Aarhus eller online på deres hjemmeside med webshop, Facebook og Instagram.

Der er altid nye druer på flasken hos Reduktivt, der baner vejen for den hurtigtvoksende naturvinsentusiasme i Danmark. I den hyggelige butik serveres stor ekspertise nemlig med kølig orangevin, lokal charcuterie og perfekt tempereret naturvin i alverdens farverige flasker. Sortimentet udvides uge for uge, og de fristende naturvine kan købes fysisk i butikken og online på Reduktivts webshop.

Har du fået smag for naturvinens mange kvaliteter, kan du også blive en del af ‘vinklubben’ med et abonnement til Naturvinskassen. Hver måned udfordrer, overrasker og beriger kassen din vinpassion med tre flasker nøje udvalgte naturvine. Udover at være et rent sanseeventyr for dine smagsløg, har naturvinene også unikke historier med sig. Vinene kommer nemlig fra små lokale vinbønder rundt om i verden, der fokuserer deres vinproduktion omkring naturlige råvarer og gode arbejdsforhold. Der er derfor tæt dialog med de enkelte bønder, så al den vin der ender på hylderne er sikret en bæredygtig tråd hele vejen fra drue til glas.

Adresse: Borggade 16, 8000 Aarhus C
Kontakt og åbningstider:
 www.reduktivt.com

Reduktivt er startet af vin-vennerne Rasmus og Michael, der tilsammen har mange års erfaring fra restaurationsbranchen med naturvin som omdrejningspunkt. Målet er at skabe en naturvinskultur, hvor alle kan være med, og der er derfor gode råd at hente, hvad end du er ny i druen eller garvet naturvins-nyder.

 

Naturvin er rigtig mange ting, og har du smagt én, har du langt fra smagt dem alle. På Reduktivs Instagram kan du holde dig opdateret på de mange nye typer af vine og cidere, der tilføres det skiftende sortiment i butikken.

 

Har man først fået øjnene på for naturvinens mange ansigter, er man hooked. Derfor har Reduktivt udviklet Naturvinskassen, som kan afhentes i butikken eller sendes med posten. Kassen giver store besparelser på vinene og dertil yderligere tilbud på udvalgte vine i butikken og webshoppen.

Du finder Reduktivt her: