RE-ZIP – miljøvenlige forsendelser med genanvendelig emballage

Vær med til at reducere mængden af engangsemballage, når du modtager pakker fra webshops. RE-ZIP arbejder for miljøvenlige forsendelser, og gør det nemt at sende emballage retur, når du handler på nettet.

Besøg RE-ZIP online på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.  

Den cirkulære økonomi er fremtiden, og med hjælp fra RE-ZIP kan du nu også tænke i genbrug og klimavenlighed, når det kommer til at sende og modtage pakker. Flere og flere forbrugere besøger nemlig webshops, når der skal købes gaver, bestilles varer eller findes nye ting til boligen, hvilket er både nemt og bekvemt. Men vores stigende online forbrug medfører også et stort spild af papkasser og plastikposer, der ofte ender direkte i skraldespanden.

Selvom papkasser kan genanvendes ved affaldssortering, bruges der stadig en stor mængde miljøbelastende ressourcer på at genskabe nye kasser og konvolutter. Det er her, RE-ZIP kommer ind med deres velkoordinerede retursystem for emballage. Når du handler hos én af RE-ZIPs samarbejdspartnere, kan du tilvælge RE-ZIP og skåne miljøet for engangsemballage. Efter at du har modtaget pakken, kan den nemt foldes sammen, scannes med RE-ZIP appen, og afleveres i en postkasse eller hos en dao-shop. Som tak fra planeten modtager du en værdikode til webshoppen, så du sparer næste gang du handler. Efter returnering vender emballagen sikkert tilbage til RE-ZIP, som rengør den og sender den tilbage i cirkulation hos webbutikkerne, der til glæde for miljøet kan bruge emballagen igen og igen.

Kontakt: www.re-zip.dk, via mail: info@re-zip.dk eller telefon: 39 39 30 20

Du kan vælge RE-ZIP emballage hos webshops, der tilbyder denne løsning. Det koster et lille gebyr, men til gengæld får du som tak en voucher til den pågældende webshop. På denne måde betaler hverken du eller miljøet en højere pris, når du handler på nettet.

 

RE-ZIP emballage kan nemt foldes sammen og afleveres i din nærmeste postkasse eller dao-pakkeshop. Så ryger pakken tilbage i cirkulation, så den kan bruges igen og igen.