RE-ZIP – miljøvenlige forsendelser med genanvendelig emballage

Vær med til at reducere mængden af engangsemballage, når du sender eller modtager pakker og breve. RE-ZIP arbejder for en miljøvenlig forsendelseskultur, og gør det nemt at sende emballage retur, når du handler på nettet.

Besøg RE-ZIP online på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.  

Den cirkulære økonomi har allerede godt fat i flere aspekter af vores hverdag, og med hjælp fra RE-ZIP kan forbrugere og webshops nu også tænke i genanvendelse og klimavenlighed, når det kommer til at sende og modtage pakker. Flere og flere forbrugere besøger nemlig webshops, når der skal købes gaver, bestilles varer eller findes nye ting til boligen, hvilket er både nemt og bekvemt. Men vores stigende online forbrug medfører også et stort spild af forsendelses-emballage, der ofte ender direkte i skraldespanden.

Selvom emballager helt eller delvis kan genanvendes ved affaldssortering, bruges der stadig en stor mængde miljøbelastende ressourcer på at genskabe nye kasser og konvolutter. RE-ZIP ønsker at minimere dette led i forsendelsesprocessen med deres velkoordinerede returneringssystem. Som forbruger kan du derfor tilvælge RE-ZIP-ordningen, når du handler hos en webshop. Når du har modtaget din pakke, returnerer du blot emballagen direkte i postkassen eller på posthuset. Emballagen sendes på den måde tilbage i cirkulation hos webbutikkerne, der til glæde for miljøet kan genanvende denne til nye forsendelser helt op til 30 gange.

Kontakt: www.re-zip.dk

Du kan tilvælge en RE-ZIP-forsendelse hos webshops, der tilbyder denne løsning. Forsendelsen koster 35 kr. i gebyr, som du får igen i form af en voucher til den pågældende webshop. På den måde betaler hverken du eller miljøet en højere pris, når du vælger at handle på nettet.

 

RE-ZIP har udviklet flere forskellige typer emballage, så du kan vælge den miljøskånsomme forsendelsesmetode, både når du modtager breve og pakker.

 

Smid din brugte RE-ZIP-emballage i postkassen og vær med til at reducere mængden af affald. Der findes over 7000 PostNord-postkasser og postbutikker rundt omkring i landet, som du kan indlevere din emballage hos helt uden porto.