Purløg & Persille – tøj & mode i bæredygtige og økologiske kvaliteter

Purløg & Persille er et univers af økologisk og bæredygtig mode til kvinder – også de gravide og ammende. Her finder du tøj og tilbehør, som du kan glæde dig over at trække i, da det er fremstillet under ordentlige forhold for os og Moder Jord.

Besøg Purløg & Persille på Islands Brygge eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

I en hyggelig baggård på Islands Brygge finder du den lille ‘gårdbutik’, hvor Purløg & Persille holder til (åbent tirsdag og torsdag kl. 13-18). Den miljøbevidste butik er fokuseret på bæredygtig damemode og har både klima, dyrevelfærd og arbejdsforhold på dagsordenen. I sortimentet finder du derfor økologiske, veganske og Fairtrade-mærker indenfor kvindemode, samt et udvalg af produkter til børn og fine ting til hjemmet. 

Purløg & Persille har en mission om at vise, at bæredygtigt og økologisk tøj også er flot, hot og super lækkert, og samtidig ønsker de at give vores jord lidt tilbage af alt det dejlige, den giver: “Vi føler, vi har en forpligtelse som butik til at føre respektfyldt tøj over for kloden, miljøet og os selv.” Alle mærker til butikken håndplukkes derfor nøje med komfort, æstetik og kvalitet for øje, så tøjet skaber glæde hele året rundt, og samtidig kan bruges igen og igen.

Lad dig inspirere og forføre af det brede udvalg af bæredygtige modebrands på webshoppen og tag et smut forbi det hyggelige showroom i baggården på Islands Brygge.

Adresse: Kigkurren 8 F, st. 2300 København S
Kontakt og åbningstider: www.purlogpersille.dk

 

Bæredygtig damemode er i højeste fokus med lækre mærker som Lanius, som ses på billedet herover. I sortimentet finder du ligeledes andre bæredygtige mærker såsom Underprotection, Joha, Grobund, Herbal Salvation, Miss Green, Serendipity Organics, The Organic Company, Önling og mange flere.

 

“Vi kan ikke lade være med at synes, at bæredygtig og økologisk mode, tøj og ting til både kvinder, gravide, mor, baby og hjem er lidt lækrere end konventionelle produkter på markedet.” Purløg & Persille har uden tvivl en kæmpe passion for grøn mode, og viser med deres skønne sortiment, hvordan bæredygtig mode kan være med til at gøre en forskel i verden.

 

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer

Der er både noget for mor og baby i den lækre shop. Lær mere om de mange produkter i butikken, og få gode råd med på vejen omkring, hvordan du lever det bæredygtige familieliv.

Du finder Purløg & Persille her: