Purebaby – økologi til de mindste

Purebaby er en butik kun med økologisk babyudstyr, økologisk babytøj og økologisk børnetøj

Besøg Purebaby på Frederiksberg og Østerbro eller på deres hjemmeside med webshop og Facebook.

Hos Purebaby finder du alt, hvad du skal bruge til dit barn, uden at skulle bekymre dig om giftige kemikalier. Hos Purebaby er der nemlig økologi på hele linjen, og der forhandles kun naturlige kvalitetsprodukter, som er skånsomt produceret overfor miljøet. Sortimentet omfatter alt fra sutter, babytøj og legetøj til instruktionsvideoer, kropspleje og ammepuder.

Der er fokus på æstetik, enkle farver og funktionalitet i kollektionerne, og der anvendes kun bæredygtige materialer. Derfor er det også kun certificerede varer, produceret efter økologiske og bæredygtige principper, som får lov at komme på hylderne. Udover stramme krav til produkterne lever Purebaby efter et bæredygtigt program i deres forretning, og har blandt andet fokus på genanvendelse af emballage, reparation af defekte varer og brug af økologiske og miljøvenlige rengøringsartikler.

Når du handler hos Purebaby sikrer du derfor ikke kun at dit barn får den mest hensigtsfulde start på livet -du støtter også en lang række af bæredygtige producenter.

Adresse: Willemoesgade 4, 2100 København Ø og Falkoner Allé 39, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.purebaby.dk

Skærmbillede 2016-04-17 kl. 23.34.42

Badetid bliver en ekstra lækker oplevelse med økologiske håndklæder og skånsomme babycremer.

 

Skærmbillede 2016-04-17 kl. 23.34.05

Farvevalget i kollektionerne til de helt små er afbalanceret og æstetisk.

 

Skærmbillede 2016-04-17 kl. 23.34.31

Purebaby forhandler ikke kun babytøj, og de større børn snydes derfor ikke for at kunne iføre sig behagelige økologiske outfits.

Du finder Purebaby her: